Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BACOLUX DIANA RESORT

   Strada Complexelor, Baile Herculane Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Diana din Baile Herculane s - a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare.Hotel Diana este situat in frumosul peisaj impadurit al statiunii Baile Herculane, renumita pentru izvoarele sale termale.
Diana Resort este situat intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de brazi si multa verdeata, fiind o oaza de liniste si confort.


Hotel Diana se afla pe malul stang al Cernei pe un versant al muntelui Domogled la 250 m de centrul statiunii balneare Baile Herculane. Parcul National Domogled - Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu masina.
Clasificat la 3 stele Hotel Diana sta la dispozitia turistilor sai cu 220 de spatii de cazare impartite in camere single, duble si apartamente.


Diviana Spa dispune de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare. Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, DIVIANA Spa dispune de un medic balneolog si personal medical specializat, iar terapiile sunt realizate cu echipamente si aparate de electroterapie, hidroterapie si kinetoterapie care au dovedita performanta si eficienta. Tratamentele balneare combinate cu tratamentele spa si varietatea de masaje, ofera adevarate vacante de refacere, avand ocazia sa va relaxati atat corpul cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate.
Zona SPA este destinata relaxarii si recreerii. Design-ul cu accente naturale si spatii luminoase sau mai intime este in armonie cu starea de bine oferita de facilitatile existente in centrul Diana SPA: piscina interioara cu apa incalzita, jacuzzi si cele patru tipuri de saune uscate si umede - sauna cu infrarosu, sauna uscata 70 grade C, sauna cu aromaterapie si baia de aburi.


Hotel Diana Resort dispune de 2 saloane restaurant modernizate:
- Restaurantul Clasic cu o capacitate de 300 de locuri;
- Restaurantul Rustic cu o capacitate de 250 de locuri,
Ambele concepute pentru a crea o atmosfera dinstinsa in care turistii se pot bucura de o seara speciala in compania celor dragi. Meniul este variat, creat sa satisfaca toate gusturile pofticiosilor, de la mancare traditional romaneasca, pana la platouri internationale, vinuri de vinoteca si bauturi fine.


Bacolux Diana Resort are si o terasa de vara, o piscina exterioara cu 80 sezlonguri, o piscina interioara incalzita cu 15 sezlonguri, iar DIVIANA SPA dispune de sauna, zona de relaxare, jacuzzi.


Tratament: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor.

DESCRIERE OFERTE:
PLENUS (tratatament) cu bilet trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.


PLENUS (tratatament) fara bilet trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

PLENUS (tratatament) cu bilet trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.


PLENUS (tratatament) fara bilet trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

QUASI NOVI wellness - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 1 terapie wellness /zi/adult, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

QUASI NOVI wellness - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness /zi/adult, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Prima masa servita este cina in prima zi a sejurului si ultima masa este micul dejun in ziua check-out-ului. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.



SPA DICTUM- Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPA DICTUM - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.


SpaMed (wellness si tratament) cu bilet trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.


SpaMed (wellness si tratament) fara bilet trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SpaMed (wellness si tratament) cu bilet trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.


SpaMed (wellness si tratament) fara bilet trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

Balneo Seniori 50+ cu bilet de trimitere - Demipensiune
OFERTA VALABILA DOAR PENTRU PERSOANELE CARE AU IMPLINIT 50 ANI (cel putin un turist)! Include mic dejun si pranz bufet (intrare cu mic dejun in ziua 2a, iesire cu mic dejun), tratament 3 proceduri/zi /adult prescrise de medic, spa.Tarife valabile cu bilet de trimitere.

TAXA DE STATIUNE SE ACHITA LA RECEPTIE




Facilitati

Restaurant
Lift
Wi-Fi
Canale TV copii
Fumatul interzis
Jacuzzi
Zona relaxare Spa
Umbrele de soare
Proceduri Spa
Camere nefumători
Recepție 24h
Saună
Terasă
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă la interior
Loc de joacă copii
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Șezlonguri
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Serviciu curățătorie
Acces pe bază de cartelă
Piscină
Facilități Spa
Centru Spa și Wellness
Birou informații
Piscină copii
Sală de fitness

Locatie