Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Roman


Descriere

Sejur TRATAMENT - 6,9 sau 12 nopti
Fie ca sunteti in vacanta sau faceti o iesire cu familia si prietenii, fie ca organizati un seminar sau participati la un training, fie ca aveti o intalnire de afaceri, planificati un eveniment festiv sau va intalniti cu prieteni din strainatate carora vreti sa le aratati un loc de o frumusete rara din Romania, Hotelul Roman va pune la dispozitie de fiecare data tot ce aveti nevoie.
Descriere camere:
Camere duble renovate (etajele 4,5) Camere duble confort sporit (etajele 6,7) Camerele duble partial renovate (etajele 8, 9, 10) au mobilierul vechi si baia nerenovata
Descriere facilitati:
Tratament: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Sambata si Duminica nu se efectueaza tratament.
Atractii turistice:
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei ( relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.
Politici:
Taxa de statiune se va plati la receptia hotelului.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Roman, categoria I, in sistem bonuri valorice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.