Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Anna

   128 Oltului Street, Baile Tusnad 535100, Baile Tusnad Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala. Facilitati complex: restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente. Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala. Facilitati complex: restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente. Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Descriere camere:
minibar, telefon, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie proprie cu cada, articole de toaleta.
Descriere facilitati:
restaurant (140 locuri), terasa (100 locuri), baza de tratament, parcare (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, sauna, jacuzi, bai cu plante, biliard. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare: camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente.
Locatie:
Complexul Anna este situat in imediata apropiere de centrul statiunii Baile Tusnad, cu aces direct din strada principala.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Minibar
Hairdryer
Health treatments facilities
Sauna
Jacuzzi
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Toiletries

Locatie