Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaliakria Resort 4*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Kaliakria Resort este o unitate de cazare unde stilul este influentat de Marea Mediteraneana si cu elemente de arhitectura specifice zonei. Amplasarea pe faleza inalta ii acorda o vedere spectaculoasa la golful de pe litoralul Bulgariei.


Localizare: Acest Resort este localizat la doar 5 km de orasul Kavarna, pe renumita Riviera a Golfului. La 15 minute de mers cu masina se alfa si Statiunea Albena si cel mai apropiat Aeroport este la 60 de km, Aeroportul Varna. La 25 de km de Kaliakria Resort se afla si Statiunea Nisipurile de Aur.


Faciltati hotel: Kaliakria Resort pune la dispozitie clientilor sai, 5 piscine in aer liber, apartamente cu aer conditionat si TV. Restaurantul din resort serveste mancaruri sezoniere si mereu proaspete. Acest resort ofera si un bistrou si un baruri la fiecare piscina. Resortul mai ofera si diferite programe de divertisment pentru toti membrii familiei, si anume: DJ, un club pentru copii, o scoala de navigatie, lectii de echitatie, tenis si golf.


Dotari camere: In toate apartamentele hotelului dispun de o terasa fie cu vedere la mare, fie cu vedere la piscine sau la terenul de golf. In unele apartamente exista chiar si seminee. Fiecare apartament este dotat cu bucatarie utilata complet (majoritatea cu masina de spalat vase), baie cu cabina de dus si incalzire in pardoseala, canapea extensibila (majoritatea) AC, TV satelit, telefon.