Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elegant Lux AH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: intr-o zona pitoreasca convenabil situat la numai 3 minute de gondola principala si la 7 minute de centrul vechi al orasului.

CAPACITATE: 47 de apartamente : studio, family rooms, apartamente cu unul , doua si 3 dormitoare.
Studio-urile si apartamentele cu unul si doua dormitoare dispun de bucatarie complet echipata, ideale pentru familii sau tineri. Toate apartamentele dispun de vedere la munte.

FACILITATI HOTEL: Centru Spa cu piscine interioara, Jacuzzi, baie turceasca, baie de aburi, sauna infrarosu, sauna finlandeza, fitness, cabina cu aburi, tratamente de infrumusetare la centrul wellness, masaj, terapii SPA, manichiura, pedichiura, coafor, lobby bar cu semineu, camera de joaca pentru copii, mede de tennis, billiard si sala de conferinta, gradina cu iaz pentru pescuit - turistii pot pescui si acesta va fi preparat dupa placul lor, transfer pana la /de la gondola, restaurant, receptie, parcare, acces gratuit la internet wireless, lift, incalzire centralizata, room service 24 ore.

FACILITATI CAMERE: 10 Studio-uri, 19 apartamente cu 1 dormitor, 6 apartamente cu 2 dormitoare cu living sii bucatarie, 7 family rooms, 5 apartamente cu 3 dormitoare, unele apartamente dispun de semineu. Studio-urile consta intr-o singura camera cu o suprafata de aproximativ 43 mp, ideal pt cupluri, prieteni sau familii cu 2-4 persoane. Acestea dispun de pat matrimonial si canapea cu masuta de cafea, masa pt cina, buctarie cu plita, frigider, cuptor cu microunde,toaster, tacamuri. Apartamentele cu 1 dormitor dispun au in jur de 64 mp consta in 2 camere: living cu bucatarie si dormitor, 1 baie. In dormitor poate fi pat matrimonial sau 2 paturi twin, bucataria este complet utilata. Apartamentele cu 2 dormitoare au in jur de 120 mp, dispun de 3 camere : 2 domitoare si living cu bucatarie utilata, 2 bai sau 1 baie + toaleta de serviciu. Family rooms au in jur de 65 mp, 2 camere ( dormitoare ) si 1 baie. Apartamentele cu 3 dormitoare au in jur de 120 mp, dispun de 3 dormitoare, 2 bai sau 1 baie + toaleta de serviciu. Unul din dormitoare este mai spatios si dispune de o canapea cu masuta de cafea in plus fata de celelalate.