Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Bansko


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Bansko, această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Grand Hotel Bansko includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Grand Hotel Bansko sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Grand Hotel Bansko oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se poate practica caiac. Grand Hotel Bansko este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta, ore de călărie și sesiuni de pescuit. Grand Hotel Bansko oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV, jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Grand Hotel Bansko oferă servicii de babysitting.

Un centru de închiriere echipament de ski și un serviciu de vânzare permise de ski sunt puse la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Grand Hotel Bansko poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 94 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Grand Hotel Bansko sunt: Capela Sf. fecioare - 400 m, Comuna Bansko - 700 m, Biserica Sf. Treimi - 900 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: europeană, Meniu: Bufet și à la carte

Facilitati

Bar
Seif
Restaurant
Fitness
Lift
Schimb valutar
Cafenea
Jacuzzi
Umbrele de soare
Bancomat
Club pentru copii
Magazine
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Pescuit - cu plata
Călărie - cu plata
Golf - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Animatori
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Cadă cu hidromasaj
Servicii de înfrumusețare
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Saună
Bufet pentru copii
Meniu pentru copii
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Baie cu aburi
Jocuri și puzzle-uri
Business centre - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Caiac - cu plata
Închiriere echipament de schi
Depozit schiuri - cu plata
Schi
Vânzare permise de schi
Terapie cu lumină
Snack Bar

Locatie