Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Life Ski & Spa Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Bansko, această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 150 camere. Camerele luminoase de la Green Life Ski & Spa Resort sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la munte. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Green Life Ski & Spa Resort pune la dispoziția oaspeților un restaurant care servește mâncare à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Green Life Ski & Spa Resort are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Green Life Ski & Spa Resort amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Pentru cei mai mici Green Life Ski & Spa Resort oferă pătuțuri.

Un centru de închiriere echipament de ski este pus la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 164 km.

Cele mai apropiate atracții de Green Life Ski & Spa Resort sunt: Telescaun Bansko - 700 m, Biserica Sf. Treimi - 2,0 km, Stațiunea Bansko - 2,0 km.

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
Schimb valutar
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Piscină exterioară
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Saună
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Concierge
Închiriere echipament de schi
Biliard - cu plata
Seif - cu plata
Balcon
Canale prin satelit
Spa/ centru wellness - cu plata
Darts - cu plata
Telegondolă - la 700 m
Vedere la munte
Meniu à la carte
Scaun înalt pentru copii
Paturi bebeluși
Cameră de jocuri - cu plata
Mochetă
Cameră pentru bagaje
Cadă cu hidromasaj
Transfer la telegondolă

Locatie