Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Bansko, Mura este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat și un restaurant. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Mura sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Mura oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 95 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Mura sunt: Biserica Sf. Treimi - 300 m, Comuna Bansko - 400 m, Capela Sf. fecioare - 900 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: locală, internaţională, europeană, Meniu: bufet

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
Lift
Jacuzzi
Masaj
Wi-Fi zone publice gratuit
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Parcare pe stradă
Spa/ Wellness
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Canale TV pentru copii
Cadă cu hidromasaj
Lounge SPA
Saună
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Cameră cu aburi
Baie turcească
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Cordon de urgență în baie
Schi
Depozit schiuri
Toaletă cu mânere
Transfer la/ de la aeroport

Locatie