Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPORT HOTEL MPM 4*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sport Hotel MPM 4* - Bansko

Prezentare oficiala hotel :
https://mpmhotels.bg/hotel/mpm-sport-hotel/

Cea mai apropiata partie / instalatie:
distanta pana la telescaun si telegondola este de 30m iar pana la teleschi distanta e de 100m.

Relaxare: Hotelul dispune de un centru SPA mare, cu o piscina interioara cu un loc special pentru copii, un jacuzzi exterior incalzit, bai romane o sauna finlandeza si bai cu aburi. De asemenea ofera si diferite proceduri si tratamente corporale. Sunt disponibile sezlonguri si prosoape gratuit.

Servicii de masa:
Hotelul dispune de un restaurant principal cu o capacitate de 130 locuri. Ofera preparate traditionale si internationale. E un restaurant a la carte Sport Unique De asemenea exista si un lobby bar unde turistii pot servi diferit gustari.

Servicii pentru copii: in cadrul SPA ului exista un loc special amenajat pntru copii cu o piscina interioara.

Localizare:
Hotelul este amplasat chiar la baza partiei principale din Bansko, la 30 m de telegondola si 500 m de centrul statiunii Bansko.

Facilitati hotel:
Clasificat 5* hotelul care are 5 etaje si 2 lifturi, are numeroase facilitati printre care enumeram cateva, parcare exterioara, garaj, garderoba ski,inchiriere echipament ski, room service, spalatorie si curatatorie chimica, receptie 24h, schimb valutar, acces internet wireless, seif la receptie, aer conditionat, lift, achizitionare lift pass direct de la receptie, bancomat, schimb valutar.

Facilitati camere:
- 43 camere duble Executive, 30 m2 pot acomoda 1-3 persoane
- 20 camere duble Deluxe, 40 m2 pot acomoda intre 2-3 persoane
- 21 apartamente cu un dormitor, 55 m2 pot acomoda 2-4 persoane

Dotarile camerelor includ: baie private cu uscator de par, TV ecran plat, telefon, acces internet wireless, minibar, balcon.

**********