Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PALACE HOTEL (EX TATLISES HOTEL)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.taliseshotel.com LOCALIZARE: Hotelul este situat pe plaja, la o distanta de 75 km de aeroport din Izmir si la 110 km de aeroportul din Bodrum. CAZARE: Hotelul dispune de 157 camere standard, 151 camere standard, 4 camere suite, 2camere pentru persoanele cu dezabilitati. Camerele sunt dotate cu: telefon, mini bar, uscator de par, aer conditionat, baie cu cada sau cabina de dus, tv satelit, balcon, SERVICII: Half Board FACILITATI: 3 baruri, 1 piscina exterioara cu sectiune pentru copii, volei, baschet, baby sitting, baie turceasca, sauna, room service, masaj, centru de fitness, curatatorie si uscatorie, parcare, doctor SPORT SI DIVERTISMENT: Cu plata: centru de scufundari, banana, ski jet, surf, sauna, masaj, sporturile nautice, darts
LOCALIZARE: Hotelul este situat pe plaja, la o distanta de 75 km de aeroport din Izmir si la 110 km de aeroportul din Bodrum.