Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Roman este situat in statiunea turistica Borsa din Maramures, înconjurat de un lanț muntos (Munții Rodnei și Munții Maramureșului), în apropierea unor obiective turistice renumite (Mocănița, Cimitirul Vesel, Valea Vinului, Săpânța, bisericile din lemn, Cascada Cailor, lacul Iezer), iar pentru iubitorii sporturilor de iarna, in apropiere se afla si pârtia de schi.
Hotel Roman este situat departe de agitația și zgomotul urban, oferindu-va o ambianta placuta si relaxanta. Turistii beneficiaza de servicii de cazare la cele mai inalte standarde, concepute si personalizate astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte si asteptari in domeniu De asemenea va ofera posibilitatea de a practica numeroase activitati in aer liber (plimbari in mijlocul naturii, drumetii, excursii off-road cu masini de teren, biciclete sau motociclete). Maramuresul istoric este bogat in traditii si obiceiuri stravechi, care asteapta sa ii descoperiti frumusetea.
Descriere camere:
hotelul dispune de 36 de camere duble, toate echipate cu TV LCD și cablu TV, baie proprie, uscator de par si pat matrimonial.
Descriere facilitati:
Hotelul a fost inaugurat în decembrie 2014 si dispune de: piscină interioară încălzită cu o vedere splendidă asupra munților Rodnei, zona SPA (sauna, salina), restaurant cu peste 200 de locuri, bar, parcare proprie cu sistem de supraveghere vide, terasă exterioară, spatiu de joaca pentru copii, acces gratuit la internet WI-FI în incinta hotelului. Se pot practica numeroase activitati in aer liber (plimbari in mijlocul naturii, drumetii, excursii off-road cu masini de teren, biciclete sau motociclete) iar iubitorii sporturilor de iarna au acces la partia de schi.
Indicatii auto:
cai de acces rutiere: DN18 (Baia Mare – Sighetu Marmatiei – Viseu de Sus – Moisei – Borsa – Prislop, Maramures – Sesuri) care face legatura peste Pasul Prislop cu DN17 (Suceava – Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Bistrita) si DN17C (care face legatura cu Bistrita, Nasaud si Dej).
Atractii turistice:
Unitatea este bine pozitionata, oferindu-va acces la cele mai renumite obiective turistice din zona: Mocănița, Cimitirul Vesel, Valea Vinului, Săpânța, bisericile din lemn. De asemenea se poate vizita: Cascada Cailor, lacul Iezer, Parcul National Muntii Rodnei, Rezervatia mixta Pestera si Izvorul Albastru al Izei,Rezervatia Pietrosu Rodnei.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu, categoria 3*, meniul cuprinzand preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.
Facilitati copii:
loc de joaca pentru copii

Locatie