Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Bada Bing Residence


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in Brasov, pe strada Independentei, la doar 5 minute de mers cu masina fata de Coresi Shoping Resort, Bada Bing Residence este alternativa perfecta pentru un sejur reusit.

Centrul Vechi al Brasovului se afla la doar 15 minute de mers cu masina, foarte usor se poate ajunge cu taxiul sau cu mijloacele de transport in comun care au statie la 50 de metri de Bada Bing Residence.

Centrul Vechi al Brasovului se afla la doar 15 minute de mers cu masina, foarte usor se poate ajunge cu taxiul sau cu mijloacele de transport in comun care au statie la 50 de metri de Bada Bing Residence.
Accesibilitatea fata de principalele zone ale tarii, din care oaspetii pot veni este atu-ul numarul unu, deoarece la doar 8 minute de mers cu masina se afla centura Brasov, care ofera alternativa perfecta de a evita traficul urban.

Bada Bing Residence pune la dispozitia oaspetilor sai cele
mai bune servicii de cazare, o primire calduroasa si atentie la detalii.


Locatia se adreseaza atat oaspetilor care vin pentru interes
de relaxare sau explorare a orasului Brasov, dar si oaspetilor care vin in
interes de business, shopping sau orice alt interes.
Bada Bing Residence pune la dispozitie pentru cazare 9 camere cochete, cu suprafete cuprinse intre 15 mp si 38 mp.


Focusul in decorarea si dotarea camerelor a fost
ca oaspetii sa beneficieze de siguranta (prin seifurile puse in dulapuri, acces
pe baza de cod), relaxare prin (fotolii de masaj care se regasesc
in fiecare camera), entertainment (prin facilitatile multimedia TV Smart, avand
acces la ultimile aparitii ale filmelor prin abonament la Netflix, HBO Go si
Rakuten), stare de bine prin varietatea kitului de cosmetice, minibar.

Cele 9 camere de cazare sunt dotate cu baie proprie si sunt
structurate dupa cum urmeaza:

- Camera Superioara Economy;
- Camera Superioara Matrimoniala;
- Camera Deluxe cu balcon;
- Apartament Junior Suite cu balcon.

Camera Superioara Economy - Aceasta camera este dotata cu pat matrimonial de 160cm x 200cm, avand o suprafata de 15 mp, camera superioara economy este ideala pentru deplasari interes de business. Saltele confortabile, ofera oaspetilor relaxarea si odihna de care au nevoie pentru o zi plina la birou.Camera este mobilata in stil modern, decorata minimalist este alegerea perfecta pentru sejur perfect.

Cele 5 camere superioare sunt dotate cu pat matrimonial de 160 x 200cm, au o suprafata de 17mp, sunt ideale atat pentru interes de business, dar si pentru deplasari in interes de leisure. Pentru familiile care au copii infanti li se pot asigura patuturi pentru copii pana la varsta de 3 ani gratuit.

Un plus de confort pentru cele 2 camere Deluxe este dat de balconul de care acestea dispun. Oaspetii beneficiaza de un plus de confort in cei 18 mp, patul matrimonial, mobilier nou, seiful si scaunul pentru masaj este nelipsit si el.

Apartament Junior Suite cu balcon - Este apartamentul ideal pentru familii formate din 2 adulti si 2 copii. Camera dispune de canapea extensibila, care peste zi poate reprezenta locul in care te poti relaxa cu cei dragi la un pahar de vin, sau te poti bucura alaturi de copiii tai oferindu-le atentia cuvenita la un joc de carti, rummy. De asemenea dispune de un balcon generos, cu mobilier pentru ca pe timpul verii sa te poti relaxare in voi la soare. Cei care vin in interes de business, pot sa-si rezolve tascurile in liniste la biroul aflat in camera.

Dotarile si facilitatile camerelor au fost gandite si pentru
oaspetii care petrec un sejur mai lung, astfel ca beneficiaza de curte
interioara cu terasa exterioara si un restaurant la parterul cladirii, unde pot
fi servite mesele pe perioada sederii, dar si bauturi.

Accesul animalelor de companie nu este permis.