Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Residence Hirscher


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Residence Hirscher se bucura de o locatie ideala la poalele Muntelui Tampa, In centrul istoricului oras vechi al Brasovului. Situat la 200 de metri de Piata Principala (Sfatului), Biserica Neagra si principala strada comerciala pietonala (Strada Republicii).


Gazduit intr-o cladire emblematica construita in 1847, sub numele de Casa Iordake David, hotelul a fost renovat in 2018 pentru a oferi oaspetilor sai confort modern si servicii de inalta clasa.


Residence Hirscher ofera camere spatioase, mobilate modern, potrivite atat pentru sejururi scurte, cat si pe termen lung. Oaspetii nostri au posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de camere: camere duble deluxe, camere duble standard cu paturi twin si matrimoniale, camere single si o suita cu chicineta si living.


Camerele sunt proiectate si mobilate individual pentru a fi elegant si confortabil. Toate unitatile sunt dotate cu minibar, TV cu canale premium prin cablu, Wi-Fi gratuit si internet de mare viteza prin cablu. Oferim concierge non-stop la receptie, serviciu de mic dejun, ziar zilnic, iar personalul de menaj este prezent zilnic pentru a asigura o experienta placuta.

Locatie