Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lac de Verde - Golf and Leisure Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare:


Situat in orasul Breaza, judetul Prahova, la aproximativ 100 km de Bucuresti, Lac de Verde - Golf & Leisure Resort reprezinta o alegere pe care nu o veti regreta cand decideti sa evadati din cenusiul urban, intr-o oaza de liniste si relaxare, unde veti fi insotiti in permanenta de muzica naturii.


Dotari si facilitate:


Exclusive Suites – Club House


Resortul dispune de 4 apartamente luxoase si 1 camera dubla, cu terase private si vedere exceptionala, panoramica spre terenul de golf, situate in corpul-concept Club House. Acest tip de camere este foarte potrivit oamenilor de afaceri, intalnirilor la nivel inalt, si celor care isi doresc intimidate.



Structura Club House: receptie; lounge; restaurant pentru servirea mesei; sala de conferinta; zona de relaxare; 1 camera dubla; 2 apartamente exclusive; 2 apartamente exclusive deluxe (cu scara interioara/zona pentru copii)



Servicii incluse : centru de conferinta; zone pentru meetinguri restranse; lounge; restaurant; fitness; sauna, Jacuzzi; cada cu hidromasaj; parcare supravegheata.



Servicii extra: baby sitting; relaxare (masaj, bai de plante medicinale- culese din parcul propriu; tratamente de infrumusetare si remodelare corporala); ceremonie de servire a ceaiului conform traditiilor chinezesti; excursii optionale



* in sezonul rece (1 octombrie- 1 aprilie) pentru cazare se impune rezervarea intregii capacitati (4 apartamente, 1 camera dubla, - 15 locuri de cazare- )


Vila Picasso - Cazare Vila Valea Prahovei


Corpul - concept Picasso ofera servicii cazare vila Valea Prahovei in 5 camere spatioase (cu paturi matrimoniale sau twin) si 1 apartament (cu scara interioara), fiind recomandat grupurilor care vor sa se distreze pana in zori, sa socializeze si care vor sa incerce o experienta aparte “out of regular”.



Servicii incluse: accesul la livingul generos care deserveste intreaga cladire; zona de barbeque

Servicii extra disponibile in incinta vilei: sauna


Club House si Vila Picaso la cerere.


Complex Casa Gradinarului - Cazare Breaza Prahova

Un concept format din 23 de spatii individuale de cazare Breaza, acest tip de camere fiind foarte potrivit persoanelor dinamice, moderne, active, care vor sa evadeze din urbanul cenusiu si sa se bucure de confort in mijlocul naturii.


Spatii Cazare Valea Prahovei pentru Grupuri Organizate si Tabere de Copii

Spatiile sunt moderne, cu decoruri atent alese, beneficiind de terase private, bai proprii cu dusuri cu hidromasaj, fiind recomandate evenimentelor corporate, grupurilor organizate, taberelor de copii etc.


Fiecare camera are baie proprie, fiind dotata cu cablu tv, conexiune gratuita la internet si minibar, parcare gratuita si serviciu de receptive.


Outdoor



Piscina exterioara si disco bar
Partie de schi
Snowtubing
Paintball
Tiroliana
Tir cu arcul
Badminton
Skateboarding
Cycling (traseu pe 124 ha)
Plimbari cu golf mobilul
Jogging / plimbari in aer liber prin parcul nostru de 24 de ha
Loc de joaca pentru copii

Indoor


· Indoor golf- descriere


· Dart


· Ping Pong


· Biliard


· Jocuri sociale (remy, sah, table)


Relaxare



Masaj
Tratamente faciale si de remodelare corporala
Sauna
Jacuzzi
Fitness
Bai cu plante medicinale

Locatie