Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Satul Banului


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Va punem la dispozitie spre inchiriere camere amenajate in stil traditional muntenesc.
Numele camerelor din hambar sunt date in amintirea a trei dintre strabunicile noastre : Maica Lina, Maica Floarea si Maica Lisandra, iar parterul acestuia a devenit spatiul comun in care va puteti relaxa citind sau ascultand muzica veche in fata semineului. Patulul are doua camere la etaj, Mamaia din sus si Mamaia de la vale, iar spatiul de sub el a fost transformat in camera de vara. Maicile sunt strabunicile si bunicile in odaile carora am crescut, am copilarit si am simtit mirosul de busuioc si gutui al traiului neaos romanesc. In bucatariile lor de vara, lipite cu pamant pe jos, am simtit pentru prima data gustul tocanitelor de vara facute din rosii bine coapte cu ceapa verde calita, gatite intr-o gamela militara de aluminiu, pe o plita improvizata deasupra unui foc de crengi uscate sau coceni de stiulet de porumb.


Atentie - nu avem internet, televizoare, semnal la telefon si aer conditionat


Pachetul de Craciun 2020 va include:


  • Cazare 3 nopti in camera dubla cu pat matrimonial;
  • Toate mesele incepand cu pranzul din 24 decembrie i terminand cu micul dejun din 27 decembrie
  • Meniul va contine preparate traditionale locale: platouri traditionale, fel principal cu garnitura i salata, desert. Pentru copii, putem pune la dispozitie, la cerere, un meniu dedicat, la fel si pentru persoanele vegetariene. Avem rugamintea sa ne anuntati in legatura cu meniul dedicat la momentul rezervarii.
  • Seara de Ajun o vom petrece in fata semineului, impodobind bradul si ascultand colindatorii ce ne vor trece pragul. Cu siguranta va trece si Mos Craciun pe la noi....
  • Craciunul il vom incepe cu un ospat traditional, insa mai spre pranz dand podibilitatea oaspetilor sa se odihneasca sau sa mearga la biserica din sat la slujba de Craciun. Vom continua spre dupa amiaza cu masa festiva de Craciun cu preparate traditionale locale.
  • A doua zi de Craciun va propunem o plimbare cu trasura, daca vom avea zapada, va fi plimbare cu sania trasa de cai prin imprejurimile satului.