Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Berthelot


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Berthelot este situat in centrul Bucurestiului, langa Ateneul Roman. Facilitati hotel: restaurant, bar, camera de bagaje, inchirieri auto, parcare (contra cost), seif, lift, incalzire, aer conditionat,camere pentru nefumători,zonă pentru fumători, cameră cu facilităţi antialergice,internet wireless gratuit disponibil in toate spatiile, room service, spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, sali de conferinta si petreceri, receptie deschisă nonstop, serviciu de concierge serviciu de transfer hotel – aeroport (contra cost). Hotelul dispune de 43 de camere. Facilitati camere: baie proprie, aer conditionat, halat si papuci, uscator de par, WiFi.
Descriere camere:
baie proprie, aer conditionat, halat si papuci, uscator de par, WiFi.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, camera de bagaje, inchirieri auto, parcare (contra cost), seif, lift / incalzire, aer conditionat,camere pentru nefumători,zonă pentru fumători, cameră cu facilităţi antialergice,internet wireless gratuit disponibil in toate spatiile, room service, spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, sali de conferinta si petreceri, receptie deschisă nonstop, serviciu de concierge serviciu de transfer hotel – aeroport (contra cost). Hotelul dispune de 43 de camere.
Locatie:
Hotelul Berthelot este situat in centrul Bucurestiului, langa Ateneul Roman.