Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Christina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul CHRISTINA este situat in centrul orasului Bucuresti, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de metrou si autobuz Piata Romana si la 10 minute de Piata Victoriei, unde se afla cladirea Guvernului.
Hotel CHRISTINA este o locatie cocheta pentru turisti si pentru intalniri de business, conferinte, evenimente culturale si mondene. Hotelul dispune de 7 locuri de parcare, de spatii publice generoase (salon de mic dejun, Lunch Cafe, business area si lobby) si ofera o gama mare de servicii, de la inchirierea de masini la baby-sitting. In tot interiorul hotelului predomina cantitativ, tonurile de alb si nuanta discreta de vanilie a pardoselii, tonuri peste care se aseaza cele patru culori ale CHRISTINEI, culori care merg separat pe fiecare din cele patru coloane verticale de camere. Asociat cu o alta culoare puternica, albul se aseaza, de obicei, intr-un contrast declarat, intr-un dialog transant. Pentru a evita acest contrast, albul este echilibrat cu nuante calde, pornind de la galben si rosu, si anume: galbenul soarelui, verdele crud al ierbii de primavara, movul crizantemelor si rozul bougainvillea. Fara a fi pasteluri, culorile pastreaza optimismul odihnitor al pastelurilor,benefic interiorului unei camere de hotel. Daca fiecare camera are o culoare dominanta, nu acelasi lucru se intampla si in spatiul, de forma telescopica, al demisolului, parterului si mezaninului, spatiu marcat de un duo cromatic verde crud in combinatie cu un roz. Receptia, lobby-ul, zonele dedicate meeting-urilor, sala de mic dejun si restaurantul, toate adunate in spatiul telescopic si delimitate doar de diferente de nivel, sunt marcate de acest duo cromatic, la nivel de materiale, intr-o combinatie de Corian (alb translucid, verde grapegreen si roz bougainvillea) si piele (alba, verde si roz). Lumina se plimba peste tot: inconjoara scafe decupate in tavan, se desface in sute de puncte colorate de fibra optica sau accentueaza, prin benzi lungi, in pardoseala, pe pereti sau pe tavan, miscarea si directia. Mesele si canapelele sunt ele insele surse de lumina (difuza si discreta) astfel incat design-ul spatiului sa fie dictat doar de cateva detalii esentiale si de cateva scheme formale repetabile.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 24 camere duble. Dotari pe baza criteriului ergonomic: paturi doble/twin sunt actionate electric independent (cu acumulatori de rezerva pentru revenirea la pozitia orizontala in cazul opririi curentului). Saltelele sunt linea-flex, ergonomice, cu memorie termica lenta si sistem 3D Air Cycle. Draperiile sunt de asemenea actionate electric, toate camerele dispunand si de black-out pentru a putea bloca complet lumina de afara. Spatiul pentru bagaje si pentru haine a fost proportionat generos. Dulapurile au incorporate un seif laptop-size. Pe langa acestea, clima este asigurata de aparate puternice si silentioase; fiecare camera are espressor cu cafea si ceai la discretie, minibar si televizor LCD cu diagonala de 81 cm.
Descriere facilitati:
Servicii gratuite oferite de hotel: * ticketing * rezervari bilete de tren si avion * apel de trezire * mic dejun bufet suedez * serviciu de pastrare valori (seif in camera) * expediere- receptie fax (5 pagini, apel national) * printare documente alb-negru si color (5 pagini) * videoconferinta (available soon) * retea de internet wireless * ziare si reviste * lustruire pantofi, calcat camasi * servirea micului dejun in camera, la cerere * servicii de rezervari la restaurant sau diferite evenimente culturale Servicii Contra cost: * transfer de la aeroport, gara, sau alta locatie la hotel * transfer de la hotel la aeroport, gara sau alta locatie * inchiriere masina cu sofer * rent a car * inchiriere elicopter sau avion * ghid turistic * minibar * telefonie interna si internationala * curierat intern si international * sala de conferinta cu o capacitate de 30 locuri * trimitere si primire corespondenta * inchiriere laptop * DVD player * servicii de spalatorie * room service * masaj * baby-sitting * frizerie si coafor, cu tarife preferentiale in locatiile partenere din apropierea hotelului * fitness, sauna, piscina cu tarife preferentiale in locatiile partenere din apropierea hotelului * trimis flori (Bucuresti)
Atractii turistice:
Piata Romana, Piata Dorobanti, Muzeul Antipa, Muzeul Taranului Roman
Politici:
Check-in incepand cu ora 14:00. Check-out ora 12:00.
Servicii masa:
LUNCH CAFE CHRISTINA este dispus pe doua niveluri, si anume mezaninul si demisolul hotelului. Avand un numar de 30 de locuri la mezanin (plus 20 de locuri pe terasa) si de 40 de locuri la demisol, Lunch Cafe este un spatiu minimalist, in care culoarea si lumina joaca rolul esential. Cu mese din Corian luminate cu led-uri, cu scaune din piele si multe plante, Lunch Cafe este un spatiu luminos si structurat modular, pentru a putea asigura atat intimitatea unui pranz sau a unei cine, cat si posibilitatea desfasurarii de evenimente culturale si multimedia. O zona retrasa, confortabila, Green Lobby este ideal pentru a rasfoi presa zilei, pentru o intalnire informala sau pentru un drink cu prietenii.
Facilitati evenimente:
Cu o capacitate de 30 locuri, zona de meetings si conferinte beneficiaza de conexiuni wireless si posibilitatea de videoconferinta, precum si de servicii de receptie-transmitere fax, scanare si printare documente alb-negru si color, telefonie fixa si mobila, sistem audio HI-FI si display LCD HD, video proiector si totul in lumina naturala.