Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:

Situat in Dorobani, o zona rezideniala centrala din Bucureti, la 500 de metri de staia de metrou Piaa Romana, Marshal Garden ofera camere vibrante, unice i neconvenionale, precum i facilitai de luat masa.

Accesul la internet WiFi este gratuit in intregul hotel.

Cazare:

Decorate in culori luminoase, cu mobilier modern, toate camerele sunt dotate cu aer condiionat i TV LED mare cu canale prin cablu, inclusiv canale internaionale gratuite. Patul king-size este prevazut cu saltea i lenjerie anti-alergica. Oaspeii au la dispoziie i un minibar. Ferestrele mari i pereii interiori din sticla creeaza o atmosfera luminoasa. Exista un balcon i o baie privata cu halate de baie, uscator de par i articole de toaleta gratuite.

Facilitati:

Oaspeii ii pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit intr-un lounge de mic dejun. Proprietatea poate oferi o reducere de 10% pentru mese la restaurantul de la etajul 6, care are o terasa incalzita. In plus, la parter exista un bar in hol.

Marshal Garden se afla la 2 km de gara i staia de metrou Gara de Nord i la 15 km de Aeroportul Internaional Henri Coanda. Este disponibil un serviciu de transfer, la cerere i la un cost suplimentar. Se pot asigura i servicii de inchiriere auto. Locurile din parcarea privata gratuita sunt alocate in funcie de disponibilitate.

Locatie