Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Premier Palace

   Bd Ghencea, 134, Sector 6, Bucuresti, 061699, Bucuresti Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Premier Palace Hotel&Spa este situat la 6 km de centrul orasului, vizavi de Stadionul Ghencea.
Toate unitatile de cazare au acces gratuit la spa, inclusiv la o piscina interioara, o piscina cu hidromasaj si un centru de fitness.
Premier Palace are in portofoliu aproximativ 70 de terapii medicale si de wellness (cost suplimentar) fiind unul dintre cele mai mari centre spa din Europa.
Fiind unul dintre cele mai apreciate hoteluri de lux din Bucuresti, acesta ofere o zona SPA, destinate rasfetului, la cele mai inalte standarde.
Cu un design deosebit si sisteme moderne de ultima generatie, aici te va intampina si un SPA amenajat intr-un ambient ce te indeamne la relaxare. Te poti rasfeta intr-o baie cu aburi sau intr-o saune finlandeze, recunoscute pentru beneficiile ei de purificarea organismului, pe langa multe alte zone de Medical si Wellness Spa.
Cele 82 de camere ale Premier Palace Spa Hotel pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri sunt spatioase, generos proportionate si luxoase, garantand confortul necesar pentru deconectarea de la stresul cotidian. Baile de marmure, uimitoare, paturile confortabile, mobile noua cu design italian si cele mai bune accesorii, subliniaze standardul de elegante al Premier Palace Spa Hotel.
Camerele sunt dotate cu mobilier elegant si ofere WiFi gratuit, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, minibar si o baie dotate cu articole de toalete si produse cosmetice ecologice. Oaspetii beneficiaze de un serviciu de concierge si de parcare private gratuite.

Locatie