Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Stilul exclusivist, unicitatea designului și a calitatii fac din Casa Freya o placere pentru turisti.
Casa Freya este ușor de localizat în zona Zamora, în imediata apropiere a Castelului Cantacuzino ieșind în evidență printr-o arhitectură deosebită. Situată la circa 1 km de DN1 și implicit de centrul stațiunii Bușteni, locația este ușor de identificat, dispunând de o cale de acces foarte bună. Casa Freya se găsește într-un cadru liniștit, departe de zgomotul orașului, încadrata fiind de o priveliște încântătoare oferită de Munții Bucegi și zonele înconjurătoare.
Descriere camere:
Capacitatea de cazare este de 30 de locuri in urmatoarea structura: 6 camere duble twin; 4 camere duble standard matrimoniale; 3 camere duble cu vedere la munte, matrimoniale; 1 apartament cu vedere la munte; 1 apartament standard decomandat. Facilitati camere: baie cu cabina dus (apartamentele dispun de jacuzzi), uscator de par, priza alimentare, tv cablu, minibar, telefon , internet gratuit prin cablu.
Descriere facilitati:
Standardul de 4 stele este evidențiat de calitatea serviciilor de cazare și a extraserviciilor. Mini-centru Spa, restaurantul cu specific international, sala de conferințe, spațiile de agrement și obiectivele turistice oferă o diversitate în activitățile care se pot desfășura la Casa Freya. De asemenea, Casa Freya oferă disponibilitate în organizarea de evenimente și programe de team building. Casa Freya este locul ideal pentru o clientelă diversă: pentru cei pasionați de munte și drumeții, sporturi de iarnă, pentru persoanele care doresc să se relaxeze și să scape de stresul orașului sau pentru cei care doresc să împletească utilul cu plăcutul.
Locatie:
Casa Freya este ușor de localizat în zona Zamora, în imediata apropiere a Castelului Cantacuzino (vezi harta), ieșind în evidență printr-o arhitectură deosebită. Situată la circa 1 km de DN1 și implicit de centrul stațiunii Bușteni, locația este ușor de identificat, dispunând de o cale de acces foarte bună. Casa Freya se găsește într-un cadru liniștit, departe de zgomotul orașului, încadrata fiind de o priveliște încântătoare oferită de Munții Bucegi și zonele înconjurătoare. Standardul de 4 stele este evidențiat de calitatea serviciilor de cazare și a extraserviciilor. Mini-centru Spa, restaurantul cu specific international, sala de conferințe, spațiile de agrement și obiectivele turistice oferă o diversitate în activitățile care se pot desfășura la Casa Freya. De asemenea, Casa Freya oferă disponibilitate în organizarea de evenimente și programe de team building. Casa Freya este locul ideal pentru o clientelă diversă: pentru cei pasionați de munte și drumeții, sporturi de iarnă, pentru persoanele care doresc să se relaxeze și să scape de stresul orașului sau pentru cei care doresc să împletească utilul cu plăcutul.
Atractii turistice:
Crucea Caraiman,Babele,Cascada Urlătoarea,Vârful Omu,Poiana Izvoarelor,Muzeul Cezar Petrescu.
Politici:
MASURI DE PROTECTIE IMPOTRIVA SARS-COV-2 Tratam cu maxima seriozitate si responsabilitate situatia actuala, astfel ca am implementat urmatoarele masuri de preventie: - S-a efectuat dezinsectia si dezinfectia in toate spatiile de cazare si in spatiile comune, aceste operatiuni fiind efectuate de o firma autorizata cu care societatea noastra colaboreaza de mai multi ani; - Spatiile de cazare (camerele), se vor curata/dezinfecta inainte de check-in, dupa check-out, iar curatenia camerei in timpu sejurului se face doar la cerere; oaspetele are obligatia de a anunta acest lucru prin afisarea, pe manerul usii a cartonasului specific pe care il vor regasi in camera ( ROG ARANJATI CAMERA/ROG NU DERANJATI); - Se va efectua curatenia zilnica si dezinfectarea spatiilor de cazaresi a spatiilor comune ( holuri, casa scarii, manere de usi, receptia , toalete publice), igienizarea efectuandu-se cu produse profesionale biocide aprobate de Ministerul Sanatatii; - La intrarea in holul receptiei, la receptie, la intrarea in restaurant si pe terasa, avem puse la dispozitia oaspetilor, gel dezinfectant pentru maini;avem covorase dezinfectante la intrari; - Masurarea temperaturii clientilor nu este obligatorie, acestora li se va cere permisiunea din partea personalului de la receptie la sosirea in unitate si, doar in cazul primirii acordului, vom proceda cu aceasta masura. Totusi, in cazul refuzului sau/si daca se observa ca, oaspetele manifesta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree, stare generala alterata) va fi anuntata Directia de Sanatate Publica Prahova, cu respectarea reglementarilor privind protectia datelor cu caracter personal si a dreptului la viata si confidentialitate; - Clientii sunt obligati sa poarte masti de protectie la intrarea in curtea pensiunii, in toate spatiile comune, sa-si dezinfecteze mainile inainte de a incepe formalitatile de cazare, sa folseasca doar pixuri dezinfectate puse la dispozitie de receptie, sa pastreze distanta de siguranta de 1.5m fata de ceilalti oaspeti; - Pana la noi reglementari din partea autoritatilor competente, servirea micului dejun se face in regim room service sau pe terasa exterioara; - Mesele pe terasa exterioara sunt aranjate astfel incat sa se respecte distant sociala recomandata. Atentie! Mesele nu pot fi mutate. La o masă vor putea sta maxim patru persoane, dacă nu sunt membrii ai aceleiaşi familii; nu se vor transfera meniuri, solniţe sau alte obiecte de la o masă la alta, acestea se vor dezinfecta după plecarea clienţilor de la masa; - Vom continua sa ajustam serviciile de alimentatie in conformitate cu recomandarile autoritatilor locale privind siguranta alimentara; - COOFFE TO GO - Se vor putea comanda cafea Nespresso, ciocolata calda Luado, ceai, bauturi, alune cu servire in camera sau pe terasa exterioara; - Starea de sanatate a angajatilor este asigurata la locul de munca , se va asigura termometrizarea zilnica a acestora, vor purta masti de protectie si manusi de unica folosinta.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu, in regim a-la-carte.
Facilitati evenimente:
Casa Freya vă pune la dispoziție și o sală de conferințe cu 40 locuri, dotată cu aparatură de ultimă generație (Tablă interactivă cu proiecție din față SMART Board, diagonala 122 cm, set de marcare și burete). De asemenea, dispune și de sistem audio și laptop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.