Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear Cozia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Balnear Cozia, format din corpul Oltul, corpul Cozia si corpul Caciulata este situat in centrul statiunii Caciulata. Acesta reprezinta alegerea perfecta pentru un sejur de relaxare si tratament.

Complexul pune la dispozitia turistilor urmatoarele:- un numar total de 648 de spatii de cazare;
- restaurant, bar, terase si gradina;
- parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, schimb valutar;
- sali de conferinta, o sala polivalenta cu o capacitate de 220 locuri;
- aqua park, piscine exterioare, piscine interioare si baza de tratament.

Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente, toate fiind dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Corp Oltul dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Corp Caciulata pune la dispozitie 196 camere cu pat double si twin si 6 apartamente, toate dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Camerele noi duble superioare, elegante ofera un
confort sporit, renovate complet 2023. Acest tip de camera are un design elegant si
dotari moderne: 2 paturi twin/pat dublu, TV LCD Full HD, racitor, mobilier modern, baie
proprie cu dus, uscator de par

Alocarea camerelor in corpurile complexului se face strict la receptia hotelului.

Serviciile de masa se acorda in unitatea restaurant Cozia, categoria I, in sistem fisa cont - copii nu beneficiaza de masa si se achita separat la hotel.
Atentie!!! In incinta restaurantelor Complexului Balnear Cozia este obligatorie tinuta decenta!!!
In incinta Hotelului Cozia se pot organiza diverse evenimente (evenimente festive, conferinte) in sali si cluburi ce au capacitati intre 20 si 150 de locuri si in sala de conferinte ce poate gazdui pana la 200 de participanti.

Fitness/Wellness/Sport (contra cost): piscina in aer liber, piscina acoperita, teren sport mixt, sala fitness, cosmetica, tenis de masa, serviciu masaj.

Cozia Aqua Park este deschis tot timpul anului, dispune de bazine umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 grade C:
- 11 bazine interioare si exterioare;
- incinta incalzita;
- 8 tobogane exterioare si 2 interioare;
- 1400 de sezlonguri;
- restaurant cu autoservire.

Piscinele interioare si exterioare sunt dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna. Accesul la piscine si parcarea se achita la receptie.

In tarif NU este inclus accesul la aqua park, se achita de catre turisti direct la receptie.

Politica acomodare copii: Un copil cu vartsa intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si NU beneficiaza de fisa cont.
Un copil cu varsta intre 7-14 ani : achita jumatate dintr-un loc de cazare si jumatate din valoarea mesei si primeste : pat suplimentar + fisa cont 50% din valoarea fisei pentru adult.
In cazul in care sunt 2 copii cu varsta intre 0-7 ani : se va achita jumatate dintr-un loc de cazare si va primi un pat suplimentar (un copil in pat cu parintii, un copil in pat suplimentar); copii NU vor beneficia de fisa cont.

Baza de tratament din cadrul Hotelului Cozia asigura tratamente prin cura interna, cura externa si tratament parenteral.
Tratamentele se fac la indicatiile medicului balneolog, medic ce asigura si evaluarea medicala a pacientului.
Cura interna este benefica afectiunilor: tubului digestiv, ale vezicii si cailor biliare, ale rinichilor si cailor urinare.
Cura externa asigura tratarea afectiunilor aparatului locomotor (artroze, spondiloze, afectiuni degenerative ale omului varstnic, nevralgii, nevrite), afectiunilor ginecologice (anexite, sterilitate secundara) si afectiunilor cailor respiratorii superioare (rinofaringite, sinuzite cronice, bronsite cronice, astm bronsic).
Tratamentul parenteral se face prin injectii intramusculare cu apa sulfuroasa si este benefic in tratarea alergozelor cutanate. In aceasta baza de tratament turistii beneficiaza de tratamente cu medicamente recunoscute pe plan intern si international ca: Gerovital H3, Aslavital si Pell-Amar.

Tratament se efectueaza doar in zilele lucratoare (3 proceduri/zi/persoana + cura de ape).
Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Pachetele cu tratament sunt
cu durata fixa: 6, 9, 12 sau 16 nopti.

Tipuri de proceduri:
- Galvanizare simpla si baie galvanica celulara;
- Ionogalvanizare;
- Curenti diadinamici de joasa frecventa si interferentiali de medie frecventa;
- Magnetoterapie;
- Terapie infrarosu cu lampa solux;
- Baie sulfuroasa;
- Baie cu bule dioxid de carbon;
- Afuziuni;
- Cataplasme cu namol;
- Inhalatii colective.

Atractii turistice: Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Turnu, Schitul Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela, Manastirea Stanisoara, Muzeul Satului Bujoreni, Orasul Rm. Valcea sau orasul medieval Sibiu.

Obligatoriu tinuta decenta pantalon lung, in restaurantele complexului

Animale de companie: Accesul animalelor de companie nu este permis.


Locatie