Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquarius Boutique

   Campulung Moldovenesc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aquarius Boutique Hotel (13 camere) este situat in statiunea montana Campulung Moldovenesc, in inima Bucovinei, si ofera spatii de cazare elegante intr-o locatie pitoreasca foarte apropape de centru, intr-o zona linistita pe malul raului Moldova.
Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la o serie de facilitati inclusiv la piscina interioara incalzita (tot timpul anului), piscina exterioara cu apa sarata (in sezonul cald), sauna, sala de fitness, teren de tenis, teren de fotbal. In timpul sezonului de iarna proprietatea pune la dispozitie o camera speciala pentru depozitarea echipamentelor de schi.
Camerele sunt amenajate modern si sunt foarte spatioase si luminoase. Acestea sunt decorate cu mobilier de lux, ales cu atentie la detalii.Camere Duble DeLuxe a 101, 102Suprafata: 34 mp, pat matrimonial de dimensiuni XL, canapea extensibil.

Camere Duble Premium a 106, 205, 206, 207Camere spatioase (intre 16 si 27 mp), dotate cu frigider, smartTV, cu pat matrimonial XL.

Camere DeLuxe Family a 103, 104, 105Suprafata generoasa, de 41 mp, compus dintr-o camera spatioasa, dotata cu frigider, smartTV, cu pat matrimonial XL si o zona de dormit pentru copii, cu doua paturi suprapuse.Camere Junior Suite a 202, 203, 204Suprafata generoasa, de 32 mp, compus dintr-o camera de zi spatioasa, dotata cu frigider, smartTV, canapea extensibila si o zona de dormit intima, cu pat matrimonial XL, separata de zona de zi printr-o pies de mobilier multifunctionala cu smartTV montat pe o plac rotativa 180 grade.

Apartament DeLuxe- 201Suprafata generoasa, de 44 mp.
Structura: o camera de zi spatioasa si un dormitor intim, cu fereastra de tavan.


Hotelul beneficiaza de un restaurant unde clientii pot servi toate cele trei mese ale zilei, dispunand de un meniu variat cu specific international si o capacitate de patruzeci de locuri.
Aquarius Boutique Hotel este situat la aproximativ 500 m de centrul statiunii, la 5 km departare de Partia de schi Rarau.
Ca alte obiective de interes ale zonei, mentionam: Muzeul Arta Lemnului Campulung Moldovenesc,
Varful Rarau, Manastirile din Bucovina, Salina Cacica, Muzeul Oualor Incondeiate Vama, Mocanita Moldovita.
Cel mai apropiat aeroport se afla in Suceava, la 79 km distanta, iar proprietatea poate asigura un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.
Parcarea privata este gratuita si dispune de monitorizare video.
Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.

Aquarius Boutique Hotel a fost inaugurat incepand cu 28 ianuarie 2021.