Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Onix - nu este actualizat


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este pozitionat la 30 m de plajã si aproape de terasã "Carul cu scoici" cu program artistic, discoteca "Cãtunul", linia de autoservire "Summer Time", cofetãria "Safir", pizzeria "Topaz". Sala de conferinta este dotatã cu mese, scaune, fotolii.


Camere: în 2005 au fost renovate 36 de camere (bãi, mochete, mobilier), la 75 de camere mobilier reconditionat si saltele Relaxa noi; au fost mochetate toate holurile. Camerele sunt dotate cu TV si minibar.



Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul hotelului si pe terasã. Serviciile de masa se servesc in regim de “ linie de autoservire”.




Servicii gratuite: pãstrarea obiectelor de valoare în seif, spatiu pentru pastrarea bagajelor, trezirea clientilor la cerere, informatii turistice, acordarea de prim-ajutor în caz de urgente, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti.



Servicii cu platã: vânzãri ziare, de mãrfuri si articole de stricta necesitate, spãlat, cãlcat lenjeria turistilor, salon pentru organizarea de conferinte, servicii de transmisie-receptie faxuri.



Facilitãti pentru copii: Între 0-14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare când nu solicita pat suplimentar. Copiii peste 14 ani achita 50% din valoarea unui pat de adult si au la dispozitie pat suplimentar.



Animale de companie: accesul este permis dacã au carnet de sãnãtate vizat la zi.