Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sesa Boutique (Kanali)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sesa este un hotel tip boutique construit in armonie cu imprejurimile sale naturale, la doar cativa pasi de plaja cu nisip Kanali. Ofera unitati de cazare de lux, un restaurant mediteranean, un bar pe plaja si o piscina cu punte din lemn.



Localizare:

Localitatea Preveza este la 15 km de hotel, iar orasul Parga de pe litoral este la 45 km. Insula Lefkada, legata de continent printr-un pod, este la 40 de minute de mers cu masina.



Facilitati hotel:

Restaurantul serveste mancaruri gourmet pregatite de cei 2 bucatari celebri ai hotelului. Terasa la soare este locul ideal pentru a va relaxa cu o bautura racoritoare de la barul de la piscina. Seara, puteti savura un cocktail pe puntea de lemn a barului de pe plaja, admirand apusul soarelui. Wi-Fi este disponibil gratuit in intregul complex. Hotelul ofera parcare gratuita la o locatie in apropiere.



Dotari camera:

Camerele si suitele de la Hotelul Sesa au vedere la mare, interioare minimaliste si relaxante, lenjerii de pat Cocomat si aparat de cafea espresso. Sunt dotate cu TV LCD de 32 inch, DVD player si minibar.

Pentru un plus de confort sunt oferite articole de toaleta gratuite, halate de baie si papuci.



www.sesahotel.com