Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Hotel Zodiac 4 stele Constanta a fost inaugurat in anul 2009 si este amplasat in zona Parcului Tabacariei. Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos de Satul de Vacanta, aproximativ 15 minute de plaja si maxim 10 minute de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Constantei. Accesul in hotel se face din bulevardul Alexandru Lapusneanu, iar camerele sunt orientate atat catre strada, cat si spre parc. Spatiile de cazare au dotari moderne care includ balcon, TV cu cablu, acces gratuit la internet Wi-Fi, birou de lucru si produse de toaleta gratuite. In cadrul restaurantului Zodiac va puteti delecta cu preparate din bucataria romaneasca si cea internationala.
Hotel Zodiac Constanta este prevazut cu o terasa umbroasa, orientata catre bulevard si amenajata cu canapele si fotolii confortabile. Pe langa facilitatile de cazare si masa, hotelul este dotat cu o sala de conferinte moderna, amenajata la etajul patru al cladirii si dotata cu echipamentele necesare organizarii intalnirilor de tip business.
Dotari generale
- 19 camere duble de tip twin si matrimonial
- restaurant, bar si terasa
- receptie deschisa non-stop, internet wireless gratuit, lift, zone pentru fumatori
- parcare proprie
Dotari camere
Camerele din incinta Hotelului Zodiac Constanta sunt dotate cu baie proprie, balcon, pardoseala cu mocheta, TV cu cablu, aer conditionat, minibar, halat si papuci de baie, internet wireless de mare viteza.
Facilitati
Internet Sala conferinta Parcare Restaurant Lift Aer conditionat Balcon