Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGNES STUDIOS & APARTMENTS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat în Kavos (Corfu), Agnes Studios & Apartments se află la 300 m de plaja din Kavos și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Agnes Studios & Apartments sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. Pentru cei care doresc să ia masa în natură, Agnes Studios & Apartments pune la dispoziție o zonă de picnic.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Agnes Studios & Apartments are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Corfu, situat la o distanță de 30 km.

Cele mai apropiate atracții de Agnes Studios & Apartments sunt: Elina - 17,0 km, Public Library and Gallery of Igoumenitsa - 19,0 km, Monastery of Ragio - 19,0 km.

Facilitati

Seif
Schimb valutar
Biliard
Snack Bar
Umbrele de soare
Șezlonguri
Grădină
Camere pentru nefumători
TV
Terasă
Plajă publică
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Plajă
Acces imediat la plajă
Parcare pe stradă
Bar la piscină
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Zonă de picnic
Plajă - la 300 m
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Cuptor cu microunde
Apartamente
Chicinetă
Aer condiționat - cu plata