Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Pirámide Salou este un hotel de familie, renovat in 2023 și situat intr-o zonă liniștită din centrul orașului Salou, pe Costa Dorada. Este situat la 500 de metri de plaja Salou și de zona comercială și la doar 2 minute de PortAventura World.

Camerele sunt dotate cu 1 sau 2 paturi duble, televizor, birou, seif, frigider cu minibar, aer condiționat/incălzire, terasă mobilată și baie privată cu duș/cadă, uscător de păr și articole de toaletă.

Proprietatea are un restaurant tip bufet cu terasă, care servește preparate mediteraneene și bucătărie deschisă. Se servesc micul dejun, pranzul și cina. De asemenea, are un bar langă piscina in aer liber și un bar de teatru unde se organizează activități de divertisment pentru copii și adulți.

Oaspeții cazați la acest hotel se vor bucura de reduceri la biletele la PortAventura Park, Ferrari Land și Caribe Water Park. In timpul sezonului de vară, hotelul oferă un serviciu gratuit de transport cu autobuzul la și de la PortAventura Park.

In perioada 1 iulie - 30 septembrie, oaspeții se pot bucura de o experiență reality concepută pentru intreaga familie. Această activitate durează aproximativ 20 de minute și poate fi rezervată in ziua sosirii la recepția de cazare. *Oferta este in functie de disponibilitate.

Hotelul Pirámide Salou este situat la 15 minute de aeroportul Reus și la 1 oră de aeroportul din Barcelona.

Locatie