Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Pentru tineret. Economic

Situare: Hotelul este amplasat intr-un loc ideal de cazare, fiind situat la aproximativ 150 m de gara veche, 200 m de plaja, respectiv de principala atractie turistica, Epava Evanghelia.

Info: Hotelul reprezinta locatia ideala de cazare in Costinesti. Hotelul ,,Atena' a fost construit recent, in anul 2009, si ofera tuturor varstelor conditii excelente de cazare.

Camere: Dispune de un total de 82 de locuri de cazare, avand 37 de camere cu pat matrimonial si 4 camere cu doua paturi. Acestea au in dotare grup sanitar propriu, cu cadita de dus, balcon la fiecare camera la etaj, TV, frigider, aer conditionat, internet wireless, pardoseala din gresie stil parchet, tamplarie PVC si mobilier din lemn masiv.

Restaurant: Hotelul are in dotare terasa cu separeuri, spatiu de relaxare pe timpul serii cu leagane si ambianta deosebita in linistea serii si un gratar amenajat.

Servicii gratuite: parcare in limita disponobilitatii, seif, posibilitatea stocarii bagajelor de volum pe perioada cazarii, informatii turistice si culturale, trezirea clientilor la solicitare, primirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei

Servicii cu plata: comenzi taxi, servicii telefonice locale, interurbane, internationale, serviciu fax, fotocopiere

Facilitati copii: Copiii cu varsta pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, iar cei de peste 7 ani achita contravaloarea patului suplimentar.

Accesul cu animale: Este permis, achitandu-se o taxa in functie de talia animalului.

Atractii in zona: Epava Evanghelia, Obeliscul, diversele cluburi / discoteci din zona