Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Clermont


Descriere

Efectele relaxante ale climatului statiunii Covasna, procedurile de prevenire si tratament balnear din cadrul Centrului de Sanatate Clermont si posibilitatea petrecerii timpului liber prin diverse activitati înlatura efectele stresului cotidian, îmbunatateste capacitatea functionala a organismului si contribuie la reducerea medicatiei utilizate frecvent. Totodata, Centrul de Înfrumusetare Clermont ofera o gama completa de servicii de relaxare si înfrumusetare.

Clermont Health Center se axeaza pe 2 tipuri de servicii: de prevenire si tratare a bolilor cardiovasculare (ameliorarea hipertensiunii arteriale, afectiuni reumatice, afectiuni cardio-vasculare, etc.) si de reîncarcare a organismului prin proceduri antistres si relaxare.

Dotarea centrului de fizioterapie, a salilor de tratament si a centrelor de fitness cu aparatura de ultima ora, precum si prezenta personalului deosebit de calificat si a resurselor naturale cu adevarat speciale (aerul ionizat, gazul mofetic - 98% concentratie de CO2, ape minerale) certifica Clermont drept un hotel de 4 stele, axat pe relaxare activa.

Procedurile ce sunt oferite în cadrul Clermont Health Center si Clermont Beauty Center: bai CO2, mofeta, dus subacval, baie galvanica, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curenti trabert, magnetodiaflux, raze unde scurte, ultrasunete, aerosoli, masoterapie, kinetoterapie individuala si de grup, vibromasaj, hidromasaj limfatic, analize de laborator, gimnastica medicala si de întretinere, piscina, sauna, jacuzzi, cosmetica (manichiura si coafura), tratament cu laser

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.