Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Verano Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 9 minute pe jos fata de plaja. Situat in oraul plin de viata Malia din Heraklion, la 750 de metri de plaja.

FACILITATI
Receptie, internet wifi, seif, servicii medicale, restaurant, bar, piscina exterioara, sala de jocuri, aer conditionat, loc de joaca, inchirieri de masini, biciclete si biciclete.
Hotelul Creta Verano ofera o piscina, o terasa la soare cu sezlonguri si o gradina inflorita. Printre facilitai se numara un restaurant si un bar cu biliard.
Personalul de la receptia deschisa nonstop va poate ajuta sa inchiriati masini si biciclete. Wi-Fi este disponibil in zonele publice, iar in apropiere exista o parcare publica gratuita.

RESTAURANT
Oaspetii ii pot incepe ziua cu un mic dejun servit zilnic in zona de luat masa. Specialitati cretane si mediteraneene sunt servite la restaurant pentru masa de pranz si cina, iar cafea si
bauturi sunt oferite la piscina sau pe terasa de la snack bar.

CAMERE
Toate camerele de la Creta Verano au balcon mobilat sau terasa cu vedere la piscina sau la gradina. Fiecare unitate este decorata in tonuri de pamant si are pardoseala din gresie, frigider si TV cu canale prin satelit.
Baia privata este dotata cu dus sau cada si uscator de par.
- camera standard (suprafata 23mp) . Capacitatea maxima de cazare este de 3 persoane.

- camera family cu paturi twin si pat dublu (suprafata 38mp). Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti si 1 copil.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.