Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Lebada Luxury Resort Spa


Descriere

Resortul nostru este rasfatat de natura cu peisaje unice, spectaculoase, in care oaspetii nostri descopera fara restrictii perfectiunea faunei Deltei Dunarii in habitatul natural, neatins de forta omului, bucurandu-se de confortul deosebit al unei atmosfere de 5 stele. De la designul ingenios al piscinei semi-olimpice cu apa sarata, la momente unice de relaxare prin masaj profesional si tratamente spa care alinta trupul si elibereaza mintea, condimentate cu spectacole de arome aduse de pe tot globul, sculptate cu maiestrie de chefii nostri in cele trei restaurante internationale din resort, fiecare oaspete primeste experienta timpului de a redescoperi energia care arde in interior.
Lebada Luxury Resort & SPA poate caza pana la 400 de oaspeti simultan, in 140 de camera sigle, duble si apartamente. Camerele sunt spatioase, cu dimensiuni intre 18 si 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar si la 110 mp.
Toate unitatile de cazare au un design deosebit, cu insertii naturale, complimentand si contopindu-se cu peisajul natural in care este pozitionat resortul, fiind dotate la standard de 4 si 5 stele. Baile proprii sunt spatioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturala care patrunde indiscret prin ferestrele largi ale incaperii.
Toti oaspetii au acces la piscina cu apa sarata, la centrul SPA, la jacuzzi si cele 2 saune, cat si la cele 3 restaurante internationale cu bucatarie fina care complimenteaza orice cerinta gastronomica. De altfel, iubitorii de miscare si aventura au la dispozitie un teren multifunctional cu gazon artificial si nocturna, ambarcatiuni de croaziera si explorare a Deltei Dunarii, dar si seri tematice cu muzica autentica a locului si nu numai.
Trei restaurante luxoase si aerisite intampina oaspetii cu cea mai mare varietate de preparate rafinate, o experienta gustativa divina care nu poate decat sa completeze experienta senzoriala de la Lebada Luxury Resort & SPA.

Cele trei terase in aer liber inconjurate de natura autentica si albastrul infinit al cerului pot fi alegerea ideala pentru un mic dejun, pranz sau cina in mijlocul naturii. Resortul nostru pune la dispozitia oaspetilor mic dejun proaspat si gustos si preparate la alegere pentru pranz si cina intr-o explozie de arome si gusturi.

Optiune pentru parcare:

1. Parcarea Lebada Luxury Resort and Spa, din localitatea Murighiol (vis-a-vis vis de restaurantul Laguna Albastra, langa Puflene Resort). Parcare resortului nostru este privata, supravegheata 24/7 si este oferita tuturor clientilor in limita disponibilitatii, fara costuri suplimentare.


Pentru a cauta o locatie cu ajutorul unui cod plus, folositi codul plus ca pe o adresa. - Deschideti Google Maps. - In partea de sus, atingeti caseta de cautare si introduceti codul plus. - Cod plus: 25QJ+CJ Murighiol.


2. Parcarea Star 2000, localitatea Murighiol, cu adresa - Strada Lagunei. Parcare este privata, supravegheata 24/7, iar costul aproximativ este de 25 Ron/24 ore.
Atentie: Parcarea Star 2000 nu este proprietatea Lebada Luxury Resort and Spa, aceasta fiind oferita ca alternativa in cazul in care capacitatea parcarii noastre este depasita.


Orele pentru pick-up pot varia in functie de conditiile de trafic naval sau de conditiile meteorologice, care au impact major asupra cotei apelor.
* Turistii vor reconfirma cu receptia hotelului ora si locul de preluare cu cel putin 24 de ore inainte de check-in


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.