Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Nufarul este situata in localitatea Crisan, pe bratul Sulina, la 47 km de orasul Tulcea.

Informatii pensiune
Pensiunea ofera 6 camere fiecare camera cu baie proprie cu apa calda si rece curenta si 2 camere cu o baie comuna. Pensiunea dispune de living, sufragerie, telefon la receptie, frigider si terasa la Dunare. Pensiunea are in dotare salupa de 15 locuri cu un confort de 2 stele cu salon interior, punte promenada, bucatarie, grup sanitar. Cu aceasta nava de agrement se poate face si transferul pe apa Tulcea - Crisan si retur dar si excursiile pe canalele si lacurile Deltei.

Informatii camere
Pensiunea Nufarul are 2 corpuri de cazare: corpul A cu 5 camere cu pat twin si 1 camere cu pat matrimonial, fiecare camera cu televizor, incalzire centrala si baie proprie si corpul B cu 2 camere cu pat twin cu televizor si incalzire centrala si baie comuna.

Masa - Mic Dejun
Se sereste un meniu traditional, pe baza de carne de peste, porc, pui, vita, legume si fructe, o parte din ingrediente fiind obtinute din gospodaria proprie.

Alte activitati
Pensiunea ofera posiblitatea de a inchirieria salupa agrement, barci cu rame, barci tip lotca, ustensile de pescuit. Se pot organiza excursii in zona cu ghid insotitor specialist in ornitologie, pescuit si foto.