Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Boutique Carmen Silva Resort - Crisan


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Complexul este amplasat in Crisan, localitate aflata chiar in mijlocul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, direct pe malul bratul Sulina.
Descriere: Resortul, clasificat la 5 margarete s-a deschis in august 2014 si este format din 2 pensiuni - 'Delta Boutique' si 'Carmen Silva' - ce apartin aceluiasi complex.
Descriere: Complexul totalizeaza 25 unitati de cazare (21 camere standard si 4 apartamente) dotate cu tot confortul si amenajate de catre designerii nostri in spiritul naturii. Resortul dispune de receptie & lounge, restaurant, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, zona de relaxare cu sauna si jacuzzi, tenis de masa si biliard.
Restaurantul cu terasa cu vedere la Dunare, va asteapta sa va delectati cu preparate locale si internationale, iar bucatarii sunt pregatiti sa va ofere nenumarate delicii culinare.
Localitatea Crisan este principalul punct de plecare in excursii pe Dunare catre Padurea Letea, Mila 23, Lacurile Isac si Uzlina, spre Bratul Sf. Gheorghe sau orasul Sulina.
Complexul pune la dispozitia turistilor, pe langa spatiile de cazare, si o serie de facilitati venite in intampinarea oaspetilor care, odata ajunsi aici, doresc ca se relaxeze a piscina pentru adulti si copii, restaurant cu terasa si vedere spre Dunare, bar, sauna si jacuzzi, masa de tenis si biliard.

Camere:
Complexul totalizeaza 25 unitati de cazare (21 camere standard si 4 apartamente) dotate cu tot confortul si amenajate de catre designerii nostri in spiritul naturii. Resortul dispune de receptie & lounge, restaurant, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, zona de relaxare cu sauna si jacuzzi, tenis de masa si biliard.
Camere standard: Toate camerele sunt amenajate modern, cu mobilier din stejar si elemente decorative ce va vor face sa va simtiti cat mai aproape de natura.Resortul dispune de 21 camere standard de aproximativ 19 mp dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, convectoare electrice pentru incalzire, televizor, minibar, safe box, telefon si internet wireless.
Apartamente: Cele 4 apartamente de aproximativ 32 mp au living room, dormitor, baie proprie si sunt dotate cu aer conditionat, convectoare electrice pentru incalzire, 2 televizoare, minibar, safe box, telefon si internet wireless, oferindu-va un ambient confortabil si spatios pentru a va putea relaxa si bucura de timpul petrecut la noi.Toate apartamentele sunt amenajate modern, cu mobilier din stejar si elemente decorative ce va vor face sa va simtiti cat mai aproape de natura.

Restaurantul

Restaurantul cu terasa cu vedere la Dunare, va asteapta sa va delectati cu preparate locale si internationale, iar bucatarii sunt pregatiti sa va ofere nenumarate delicii culinare.
Pentru petrecerile sau intalnirile private, restaurantul are si un separeu cu capacitate de 30 de persoane.
    • Mesele pot fi comandate in sistem a la carte din meniul restaurantului sau puteti rezerva anticipat demipensiune sau pensiune completa (cu alegere din set meniu): pranz a ciorba sau aperitiv + fel principal cu salata de acompaniament sau paste; cina a fel principal cu salata de acompaniament sau paste + desert;
      • Supliment demipensiune: 18 EURO/zi/persoana; supliment pensiune completa: 36 EURO/zi/persoana;

Excursii: Localitatea Crisan este punctul de plecare catre principalele zone de atractie din Delta. Daca veti merge spre nord, pe Dunarea Veche sau pe canalele adiacente, puteti ajunge la Padurea Letea sau la Mila 23, iar daca o veti apuca spre sud puteti vizita Padurea Caraorman sau pe canalul Litcov veti ajunge pe bratul Sfantu Gheorghe sau pe lacurile dintre cele doua brate. Spre sud, in aproximativ 30 minute cu o barca rapida se ajunge la Sulina, cel mai estic punct al Romaniei, pentru o vizita a orasului si o zi de plaja si baie la Marea Neagra.


Iubitorii de pescuit gasesc aici cele mai bune locuri, indiferent daca doresc pescuitul stationar sau la rapitor. Pe sutele de locuri de pescuit de pe Dunarea Veche, Caraorman si canalele din zona va puteti incerca norocul la crap, somn, caras si alte specii de pesti ce populeaza Delta. Pentru cei care apreciaza pescuitul la rapitor, stiuca si bibanul ii asteapta pe lacurile Bogdaproste, Trei Iezere, Cuibul cu Lebede, Isac, Uzlina, Puiu, Puiulet, Lumina si multe altele. La 'Mila 8', la intersectia dintre bratul Sulina si Dunarea Veche, precum si pe canalul Crisan - Caraorman la intrarea dinspre Sulina sau la intrarea spre lacul Iacob sunt locuri foarte cautate pentru pescuitul la salau si la avat, dar si la somn.

Politici copii:
    • - Pentru familiile cu 2 adulti + 1 copil: copil 0-12 ani a gratuit, fara pat suplimentar; patut copii 0-2 ani a gratuit; optional pat suplimentar: 75 lei/noapte;
    • - Pentru familiile cu 2 adulti + 2 copii: 1 copil a gratuit, al 2-lea copil are reducere 50%. In camera se poate pune un singur pat suplimentar pliant (in cazul familiilor cu 2 copii, unul din copii trebuie sa doarma in pat cu parintii);
    • - 1 adult + 1 copil 0-12 ani a se calculeaza camera SGL;
    • - Reducere al 3-lea adult in camera: -25% (cu pat pliant);
    • - Supliment pentru ocupare camera in regim single: +80% in perioada 27.05-02.10; +60% pentru restul perioadelor;

    • Alte info:
      • - In weekend sunt obligatorii minimum 2 nopti cazare;
      • - In perioada 10.06-11.09 sunt obligatorii minimum 3 nopti de cazare in weekend;
      • Transferurile Tulcea a Crisan a Tulcea pot fi organizate de catre resort la pretul de 80 lei/persoana/drum sau se pot face cu navele NAVROM (detalii la sectiunea aLocatiea);

        • check-in-ul incepe la
          ora 14:00 iar check-out-ul se face cel tarziu la ora 12:00

        • nu este permis consumul
          bauturilor si alimentelor aduse din afara pensiunii

        • nu este permis fumatul
          in camere si in restaurant

        • in pensiune nu sunt
          acceptate animalele de companie

        • piscina
          si jacuzzi vor putea fi folosite pana la ora 20:00, dupa aceasta ora se
          fac tratamentele de igienizare




  • Permisul de acces in rezervatia Biosferei Delta Dunarii se poate procura de la sediul ARBDD din Tulcea, online sau prin SMS (pret 15 lei/persoana/maxim 7 zile): detalii pe www.ddbra.ro/activitati/permise-online.







Locatie