Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea 4 Salcii Baltenii de Sus Mahmudia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Pensiunea 4 Salcii se afl in Bltenii de Sus, pe bratul Sf. Gheorghe din Delta Dunrii si ofer vedere la lac si vegetatie. Satul Bltenii de Sus, apartine de Comuna Bestepe si este situat pe malul drept al Bratului Sf. Gheorghe, la doar 20 km aval de orasul Tulcea.

Descriere: Pensiunea este integrat perfect in natur, inconjurat de mult spatiu verde, cu o priveliste idilic asupra Dunrii, lacului 'Fara Nume' si a Dealurilor Tulcei. Momentele de relaxare cu familia sau prietenii vor fi umplute cu sentimentul slbatic al imprejurimilor.

Cazare: Pensiunea 4 Salcii va ofera 10 camere spatioase, dotatate cu mobila din lemn masiv, baie proprie si balcoane sau terase- 8 camere duble cu pat matrimonial
- 2 camere cu pat matrimonial si canapea extensibila.


Facilitati: Fiecare camer dispune de aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere ofer balcon. Fiecare camer include baie privat cu dus.

Curtea este spatioasa, amenajata cu 3 terase, dispune de:
- gradina cu flori si pomi fructiferi
- zona pentru sezlonguri si piscina index 4 m - 0,85 cm
- zona de barbeque
- teren de sport, volei, badminton, tenis cu piciorul
- zona pentru tir cu arcul
- zona pentru organizare de foc in aer liber

Masa: Aceast proprietate are restaurant si bar. La sala de mese puteti s savurati cafea pe terasa de la ultimul etaj, cu vedere la Dunre. La sosire, oaspetii beneficiaz gratuit de ap filtrat si cafea.La parter, v stau la dispozitie, sala de mese, barul in sistem autoservire, cu fise de camera, restaurantul, care este deschis pentru comenzi, in intervalul orar 07:30 - 21:30.

Optionale: Pensiunea 4 Salcii ofer barc pentru plimbri pe lac si organizeaz excursii in Delta Dunrii, la un cost suplimentar. Tulcea se afl la 20 km pe cile navigabile de aceast proprietate.

Dealurile Tulcei, ofer un traseu deosebit pentru biciclisti, pasionatii de natur sau de istorie. in apropiere s-a descoperit amplasamentul unei cetti dacice din secolele IV-III i.Hr., intrit cu valuri de aprare. Aceasta ocupa un areal de 25 de hectare si era cea mai mare din Dobrogea la vremea respectiv, servind ca loc de refugiu pentru populatia din zona inconjurtoare, cu asezri nefortificate. Satul a fost intemeiat de turci in secolul al XVIII-lea si prsit de ei dup rzboiul ruso-turc din 1828-1929


Oaspetii beneficiaz de parcare privat gratuit.
Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730


Locatie