Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul SARMIS va asteapta cu facilitati si camere modernizate. Hotelul este localizat în centrul orasului pe artera principala la cca. 700m de gara si autogara.
Descriere camere:
Camerele sunt dotate cu internet, televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabina duş sau baie cu cada, uscator de par. Numar total de camere: 118 (60 camere cu pat matrimonial, 53 camere cu 2 paturi si 5 apartamente)
Descriere facilitati:
Dotari generale: 1 restaurant cu 120 de locuri, 1 salon mic dejun cu 36 de locuri, 1 terasă cu 40 de locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, lift.
Locatie:
Hotelul este localizat în centrul orasului pe artera principala la cca. 700m de gara si autogara. Distanta/timp hotel-gara/gara-hotel: 1 km / 2-3 min cu taxi sau masina Mijloc de transport public direct: maxi taxi
Atractii turistice:
Ruinele cetatii DEVA, Parcul cetatii DEVA, Casa memoriala a Dr-ului PETRU GROZA, Castelul MAGNA CURIA, castelul familiei Bethlen — construit în secolul XVI, Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane si sectia de Ştiinte Naturale, Statuia lui DECEBAL, Statuia lui TRAIAN, Teatrul de Revistă al DEVEI, Manastirea FRANCISCANA.
Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00. Check-out: pana la ora 12:00.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu (renovat in anul 2019).
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii pana la 2 ani au reducere 100% la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar - copiii de la 2 la 7 ani beneficiază de cazare gratuita fara pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achită 50% din tariful de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%. - copiii intre 7 – 14 ani achită 50% din tariful de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar şi 100% micul dejun. Copiii cu varsta peste 14 ani si persoanele adulte cazate in pat suplimentar intr-o camera dubla/apartament platesc 50% din valoarea unui loc de cazare şi intregul tarif de mic dejun - 18 lei.
Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de 4 sali de conferinta: SALA 1 PARTER capacitate maxima 60 de locuri in aranjament teatru; SALA 2 MEZANIN capacitate maxima 60 de locuri in aranjament teatru; SALA 3 MEZANIN capacitatea maxima 35 persoane in aranjament classroom. Cele 3 sali sunt dotate cu videoproiector, flipchart, ecran şi acces internet. SALA 4 MEZANIN are o capacitate maxima de 10 persoane in aranjament teatru.

Locatie