Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lero Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Lero este situat langa plaja si are in apropiere un centru sportiv cu 6 terenuri de tenis si o sala de sport, la 1,2 km de centrul vechi al orasului Dubrovnik. Hotel Lero este un hotel modern de 4 stele, complet renovat in 2018 (construit initial si deschis in 1971).Camere dotate (TWC, telefon, TV, mini-bar, facilităţi pentru ceai şi cafea), majoritatea cu vedere la mare, un bar pentru aperitive, un restaurant, un restaurant de vară, două săli de conferinţe dotate (pentru max. 120 pax în amenajare cinema.), salon de masaj, o parcare proprie.

Localizare

Lero este situat langa plaja si are in apropiere un centru sportiv cu 6 terenuri de tenis si o sala de sport, la 1,2 km de centrul vechi al orasului Dubrovnik.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 160 camere (152 camere duble si 8 apartamente) dotate cu aer conditionat, TV-Sat, WC si dus, uscator de par, telefon cu linie directa, jumatate dintre acestea au vedere la mare si restul vedere la parc, extra-bed la cerere. Apartamentele includ 2 camere interconectate cu o singura baie.

Alte facilitati

Un bar pentru aperitive, restaurant, restaurant de vara, taverna, 2 Sali de conferinte echipate (20/100 locuri), salon de coafura, salon de masaj, club de internet ( camere doate cu A/C), parcare proprie.