Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul exclusivist More este situat în golful Lapad, înconjurat de copaci verzi. Din hotel se oferă o priveliște minunată asupra mării și a zonei verzi. Hotelul More are o plajă privată chiar în fața hotelului, unde vă puteți bucura de vacanță. Sezlongurile si umbrelele la plaja sunt gratuite. De orașul Dubrovnik este la doar câteva minute de mers cu mașina. Hotelul More are 8 etaje, 34 de camere dotate luxos și 3 apartamente. Toate camerele sunt foarte bine echipate si au aer conditionat, telefon, conexiune la internet, SAT-TV, Pay TV, radio, minibar, seif, baie cu cada cu hidromasaj, uscator de par.Wi-Fi gratuit. În cadrul hotelului există un restaurant à la carte More cu o terasă frumoasă, cea mai modernă bucătărie cu ecran de sticlă separă bucătăria de restaurant și oferă o experiență gastronomică deosebită.

Localizare

Hotelul More este situat pe peninsula Lapad, la doar 3 km de centrul istoric al Orasului Dubrovnik si 23 km de aeroportul Cilipi. In imediata apropiere a hotelului exista o statie de autobuz care leaga peninsula de alte orase. Hotelul se afla in imediata vecinatate a marii si este inconjurat de vegetatie luxurianta mediteraneana care-i confera o atmosferta relaxanta. O pasarela care se intide de-a lungul intregii peninsule leaga hotelul de locul de baie al hotelului si este ideala pentru a ramane sau pentru o plimbare in natura.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 34 camere luxoase si 3 apartamente de lux. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, telefon, internet, TV-Sat, TV, radio, minibar, seif, baie cu Jacuzzi, uscator de par.

Piscina si plaja

Sezlonguri, umbrele si prosoape- gratuit. La etajul 5 al hotelului veti gasi o terasa cu picina si Jacuzzi, un loc ideal pentru relaxare. Locul pentru baie al hotelului este situat chiar sub hotel, este un loc ideal unde va puteti bucura de mare si soare, cu o priveliste deosebita asupra pinilor si chiparosilor seculari, marea de cristal, stancile si Insulele Elaphite.

Alte facilitati

Parcare si garaj, receptia, sala de conferinte si un magazin se gasesc la etajul 7 al hotelului, club de fitness, centru de frumusete si wellness,sauna, baie cu aburi, masaj, restaurant a la carte si un Coffee Bar.