Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brad Bran Bega

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere
Descriere generala
Complexul hotelier Bran Brad Bega este format din 3 hotleuri apropiate, renovate integral in 2008 - 2010 si modernizat. Complexul dispune de finisaje de calitate si se bucura de apropierea de cea mai buna plaja din statiune - plaja Belona.

Localizare
Complexul este situat in sudul statiunii, la 30 m de plaja.

Distante
- 1 km de Gara din Eforie Nord;
- 13 km pana la Constanta

Puncte de interes
- Lacul Techirghiol

Atu-uri hotel
- distanta mica pana la plaja
- Baza de tratament aBalneoSPAa

Facilitati
- Restaurant
- Bar
- Bar la piscina
- Parcare supravegheata
- Receptie 24/24h
- Sala de conferinte
- Climatizare
- Spatiu pentru pastrat bagaje
- Internet
- Acceptare carti de credit
- Fitness
- piscina exterioara
- Jacuzzi
- Masaj
- Sauna
- Centru spa & wellness

Camere
Hotelul Brad*** din Eforie Nord dispune de 12 camere single, 174 camere duble si 33 apartamente. Hotelul are structura Parter+3 etaje, beneficiind de lifturi. Toate camerele de la Bran-Brad-Bega au pardoseala cu mocheta.
Dispuse paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la statiune.

Tipuri camera
Dubla Standard - cea fara balcon
Dubla Superior - cea cu balcon
Apartament

Dotari camera
Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu cu dus si cu uscator de par, TV, minibar, aer conditionat (climatizare), mobilier nou, telefon, seif.
Camera dubla standard: baie proprie cu dus, uscator de par, sistem de climatizare, seif, cablu tv, minibar, telefon, wireless.
Camera dubla superior: pat matrimonial, baie proprie cu dus, uscator de par, sistem de climatizare, cablu tv, minibar, telefon, balcon, wireless si au vedere la mare.
Apartament: living cu o canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie proprie cu dus, uscator de par, sistem de climatizare, seif, cablu tv, minibar, telefon, wireless.


Altele

Facilitati copii si reduceri!
- dubla standard =camere fara balcon
- dbl superior = camere cu balcon

Ocuparea maxima:
Camera dubla:
> 2 adulti + 1 copil (0-6.99 ani) = copilul beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar).
> 2 adulti + 1 copil (7-11.99 ani) = copilul achita 50 % din tariful de cazare cu mic dejun, cu acordare de pat suplimentar.
> 2 adulti + 2 copii (0-6.99 ani) = primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar), iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si reducere cu 50% la micul dejun;
> 2 adulti + 2 copii (7-11.99 ani) = fiecare copil achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun, cu acordarea unui pat suplimentar.
> 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani + 1 copil 7-11.99 ani) = primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, iar al doilea copil achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun, cu acordare de pat suplimentar.
> 2 adulti + 1 copil (12-17.99 ani) = copilul achita 70% din tariful adultului, cu acordare de pat suplimentar.

Paturile suplimentare se valorifica cu acordul prealabil al prestatorului, exceptand camerele family care au in dotare o canapea extensibila.