Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Steaua De Mare - Hotel Meduza/Delfinul

   3943 Tudor Vladimirescu Boulevard, Eforie Nord 905350, Eforie Nord Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situata la 10 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici.

Complexul STEAUA DE MARE cu cele trei hoteluri , Delfinul 3***, Meduza 3*** si Steaua de Mare 2** are un element favorizant, ce consta in disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, ceea ce face posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anului

HOTEL DELFINUL *** / MEDUZA ***

HOTEL: fiecare hotel dispune de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente, 2 lifturi, sala conferinte:150 locuri, dotata cu: camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax; restaurant capacitate de 400 locuri (350 interior+50 terasa), bar de zi capacitate 20 locuri, bar de zi etaj 14 terasa , parcare proprie gratuita in limita loc disponibile , piscina descoperita.

Tratament: balnear - baza de tratament EFOSAN. Accesul este direct din incinta Complex Steaua de Mare, prin culoare de trecere interioare

CAMERE: tv, minibar, climatizare centralizata, bai cu cabina de dus, baile din apartamente cu cada.

ALTE SERVICII GRATUITE: parcare, internet , comunicare corespondenta, trezire la ora solicitata, comunicari mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, rezervari CFR , rezervari taxi.


Dupa mai multe etape de renovare, COMPLEXUL STEAUA DE MARE, intra in anul 2016 cu un nou proiect la capitolul SPA & WELLNESS.

Astfel ca in sezonul estival 2016 turistii complexului se vor putea bucura de 1400 m2 de SPA in care se va regasi singurul bazin Aquatonic din Romania cu luciu de apa de 400 m2. De asemenea complexul va dispune de salina, sala de fitness, sauna, solar si jacuzzi.


AQVATONIC MED SPA

Cel mai nou centru de relaxare si tratament de pe litoralul romanesc pune la dispozitie spatii special amenajate pentru o experienta unica.

Centrul SPA cuprinde 7 zone create pentru relaxare si tratament:

- Zona AQVATONIC - singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade.alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi.
- Zona SPORT - aparate de fintess gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice, cursuri colective de aerobic,stretching, step, spinning, pilates sau apersonal traininga.
- Zona SPA - cabinete special amenajate pentru masaje/bai cu namol de Techirgiol, tratamente cosmetice, masaje subacvale si aromaterapii, tratamente galavnice sau hidro-colono-terapii, masaje specifice si toata gama de tratamente corporale.
- Zona MED - cabinete special amenajate cu o capacitate de pana la 6 persoane simulta pentru magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice si aerosoli.
- Zona FUN - separeu loc de joaca pentru copii mici, mese de biliard, air hockey, separeu dotat cu 5 simulatoare auto.
- Zona BISTRO - zona de servire a mesei cu meniurile special create pentru a asigura organismului toata energia de care are nevoie. Sunt meniuri variate, ce contin preparate sanatoase pentru toate gusturile, gandite ampreuna cu nutritionistii si bucatarii nostri, care au conceput si un meniu special pentru cei mici.


FACILITATI COPII - ALL INCLUSIVE, Perioada 20.06-07.09.2016
- 1 copil cu varsta intre 2-9,99 ani - beneficiza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar
- 1 copil cu varsta intre 10-11.99 ani - achita 40% din valoarea unui loc fara pat suplimentar si 65% din valoarea unui loc cu pat suplimentar;
- Peste 12 ani se va considera adult si va achita 70% din valoarea unui loc fara pat suplimentar si 85% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 copii cu varsta intre 2 si 9.99 ani - un copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara a beneficia de pat suplimentar, al 2-lea copil achita 40% din valoarea unui loc fara pat suplimentar sau 65% din valoarea unui loc cu pat suplimentar;
- 2 copii cu varsta intre 10-11.99 ani - un copil achita 40% din pachetul achizitionat de adult si nu beneficiaza de pat suplimentar, al 2-lea copil achita 65% dintr-un loc si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 copii, primul pana in 10 ani si al 2-lea copil intre 10-11,99 ani - primul copil beneficiaza de gratuitate, iar pentru cel de al 2-lea copil achita 40% din valoarea unui loc fara pat sau 65% din valoarea unui loc cu pat suplimentar.

Pentru a beneficia de aceste facilitati se prezinta la receptie certificatul de nastere al copilului.


PACHETUL ALL INCLUSIVE contine: Cazare + mic dejun + pranz+cina.

Toate mesele se vor servi in sistem bufet in restaurantele Delfinul si Meduza, fiecare cu o capacitate de 450 de locuri.
Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice: vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri a acidulate si neacidulate , cafea, ceai, apa plata, apa minerala. Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurant.

Micul dejun se serveste intre orele 7:30-9:30

Pranzul va fi servit intre orele 12:30-15:00

Cina se serveste intre orele 19:00-21:00

Snack-uri intre orele 16.00 a 18.00 a acestea se vor servi la piscina in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie.

Bauturi la piscina intre orele 09-19:00 (apa, cafea, racoritoare)

In lunile iulie si august accesul la piscina cu sezlong gratuit va fi numai pentru clientii care au achizitionat pachetul all inclusive.
Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii.

In lunile mai, iunie pana in 20 si septembrie accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului si masa va fi meniu fix.


Entertainment :

- Acces gratuit wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant,bar, Panorama Bar, Braserie,piscina)

- Biciclete de inchiriat oferite gratuit pentru turistii complexului

- Sah, table,remi,carti,billiard

- Acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii :

- 3 locuri de joaca exterioare

- Casuta cu povestia gradinita cu supraveghetor (numai in pachetul all inclusive)

- Magic Planeta, locul de joaca cu spectacole pentru copii oferite de doua-trei ori pe saptamana, jocuri interactive, dance party, karaoke, desene animate, play station si multe alte surprise (numai in pachetul all inclusive).


TURISTII CARE AU OPTAT PENTRU SERVICIILE ALL INCLUSIVE AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA BRATARA PE CARE O VOR PRIMI LA CAZAREA IN HOTEL.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Children playground
Therapy and wellness center

Locatie