Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Maria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Vila Maria Restaurant este incadrata la categoria 3 stele - camere de inchiriat si se afla pozitionata in zona centrala a statiunii Eforie Nord, cu o deschidere larga catre faleza.

Descriere: Vila Maria Restaurant, este o constructie relativ noua,ridicata in 2017 pe buza falezei Eforie Nord, este formata din 21 camere spatioase, dotate si utilate modern ( 12 camere cu vedere frontala la mare si 9 camere cu vedere la bulevard ).

Plaja este la cativa metri distanta de vila, iar vila mai pune la dispozitia turistilor un restaurant, bar si terasa.

Camere: Toate cele 21 de camerele sunt dotate cu balcon spatios de circa 5mp pentru o relaxare si priveliste cat mai placuta, pat matrimonial de 160/200, baie proprie cu dus, TV LCD, frigider cu congelator, instalatie de climatizare si internet wireless gratuit de mare viteza. Optional, contra unui cost suplimentar, puteti solicita un pat pliant. Pentru camerele cu vedere la mare se achita un supliment fata de tarifele afisate.

Optional, pentru cei care isi doresc sejurul perfect, va punem la dispozitie, contra unui cost suplimentar, 2 terase ultra spatioase de 20 mp dotate cu sezlonguri, situate la ultimul etaj, cu vedere spre mare, menite sa va asigure bronzul perfect!

Masa:
Vila dispune de Autoservire-Pizzerie.
Servirea meselor se face conform urmatorului program:
- mic dejun (7:30 - 10:30) ,
- pranz (11:30 - 15:30) ,
- cina (18:30 - 21:00), servirea meselor se face in regim de autoservire.
In pretul camerei este inclus si micul dejun pentru 2 persoane care se serveste intre 7:30 - 10:30.
Terasa restaurantului este situata pe malul marii si este cadrul ideal pentru servirea mesei.

PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 11.99 ANI.

Politici copii:
In camera cu 2 adulti:
- 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Daca se solicita pat suplimentar achita 80 lei/ zi;
- mai mare de 12 ani achita 50% dintr-un loc si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 copii (0-11.99 ani ), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil achita 50% din tariful unui adult si beneficaza de pat suplimentar;
- 2 copii (0 -11.99 ani si > 12 ani), primul copil 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil > 12 ani, 50% din tariful unui adult, cu pat suplimentar;

Mic Dejun:
-0 - 4.99 ani beneficiaza de mic dejun gratuit;
-5 - 11.99 ani achita 50% din micul dejun;
-Peste 12 ani achita micul dejun integral.


Activitati si servicii: plaja, facilitati de sporturi nautice (contra cost), scufundari (contra cost), parcare privata gratuit la proprietate (este necesare rezervare), livrari de alimente, automat de bauturi, meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, pranz la pachet, receptie deschisa non-stop.

Alte informatii utile:
Check-in pana la ora 12:00 si Check-out pana la ora 10:00.