Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat pe faleza, la doar 5 minute de centrul statiunii Eforie Nord, El Stefanino va ofera conditii impecabile de cazare in sezon si extrasezon.
Descriere: Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea frontala spre mare te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort sunt doar cateva elemente care fac din hotelul nostru o locatie speciala.
Camere: Vila ofera cazare in 25 camere fiecare camera beneficiaza de baie proprie, aer conditionat, minibar , Tv.Nr. Camere single: 2
Nr. Camere duble:15
Nr. Camere triple: 3
Nr. Apartamente: 5
Toate camerele au baie proprie.
Dotari camere: tv, balcon, garderob, telefon, frigider, aer conditionat.

Facilitati: Parcare, Restaurant, Permis animale de companie , Bar, Receptie 24 de ore, Grdin, Teras, Camere nefumtori, Camere pentru Familii, Seif, Capel/Altar, inclzire, Camer de bagaje, Aer conditionat, Zon pentru fumtori, Parcare, Sala de conferinte de 35 locuri.

Restaurant: Restaurantul cu o capacitate de 300 de locuri, se afla la parterul hotelului , oferind vizitatorilor sai un cadru intim pentru o masa delicioasa sau pe terasa de pe faleza cu o capacitate de 100 de locuri.
Barul EL STEFANINO in care puteti servi bauturi exotice alaturi de vinuri traditionale, bere, autohtona si de import, bauturi racoritoare vin in completarea unei mese copioase servite cu maiestrie de personalul instruit in Casa EL STEFANINO

Atractii si Obiective turistice in zona:
La 15 km, Constanta a Acvariu, Planetariu, Muzeul de Istorie, Cazinoul, Satul de Vacanta, Statiunea Mamaia.
La 3 km,Statiunea Techirghiol cu Lacul Techirghiol si Manastire Sf.Maria.




Locatie