Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Pensiunea Zaharia este localizata in Eforie Nord fiind amplasata intr-o zona linistita a statiunii, langa Hotel Hefaistos, la 3 minute de mers pe jos de centrul statiunii si la 2 minute Hotel Europa si de Baile de namol de pe malul Lacului Techirghiol.
Descriere: Vila este ideala pentru cupluri si familii cu copii (de orice varsta, incepand chiar si de la cateva luni, la parter este spatiu suficient pentru carucioare bebelusi), este situata pe o alee perpendiculara pe strada Traian, pe care nu circula masini si deci ferita de zgomotul masinilor, discotecilor, teatrului de vara etc.; ofera turistilor posibilitatea de a prepara hrana pentru cei mici si preparate usoare pentru adulti

Descriere camere: Capacitatea vilei - 30 de adulti si 15 copii.Camerele au suprafata de 18 mp si sunt dotate cu aer conditionat, televizor (diagonala 81 cm), internet wireless, bai cu dus si minibar.
Dispune de camere duble cu cate 2 paturi de o persoana si de camere cu paturi matrimoniale; fiecare camera poate fi suplimentata, la cerere, cu 1-2 paturi de 1 persoana , cu un tarif suplimentar-vezi pagina de tarife, hol mare la parter (sala de mese) cu mese, scaune, televizor. Toate camerele (et.1, et.2 si mansarda) sunt dotate cu aparate de aer conditionat.


Alte facilitati: Fiecare camera are intrare separata, mobilier nou, paturi, noptiere, dulapuri etc. , televizor cu diagonala de 81 cm., frigider, aer conditionat, baie proprie spatioasa, apa calda permanent prin centrala termica proprie; turistii au la dispozitie o bucatarie, dotata si utilata, pentru preparate usoare, sala de mese la parter iar in curte un pavilion, banci, mese, scaune, gratar (nou) etc.
Toate camerele au 18 mp plus baia.
Asiguram prosoape la solicitare.Zilnic se face curatenie in camere si in toate spatiile comune.
S-a imbunatatit aspectul camerelor (TV de 81cm., perdele si draperii noi etc), am reamenajat curtea, urmeaza sa actualizam toate pozele in aceasta primavara.
La plecare, eliberarea camerei se face pana la ora 10 iar cazarea se face dupa ora 15, avem un spatiu pentru pastrarea bagajelor pentru persoanele care vin cu trenul iar persoanele care vin cu masina pot lasa bagajele in siguranta in masina, pana la ora la care camera este disponibila, parcarea fiind pe alee necirculabila; daca este libera camera, cazarea se face la ora sosirii.
Pensiunea are parcare proprie, gratuita; deasemeni este loc pentru parcare pe aleea din fata vilei (spatiu public), in total 10-12 autoturisme.
Se poate imbina turismul estival cu cel balnear; in acest sens turistii care sunt asigurati, pot face, tratament balnear la baza de tratament Grand (4 proceduri gratuite/zi timp de 10 zile), cazare la vila, tratament pe baza documentelor emise de medicul de familie si a dovezii platii asigurarilor de sanatate; persoanele care doresc mai multe proceduri le pot face contra cost.

Servicii de masa: Unitatea nu are restaurant, masa poate fi servita la restaurantele si terasele din imediata apropiere a unitatii. Totusi, unitatea ofera turistilor posibilitatea de a prepara hrana pentru cei mici si preparate usoare pentru adulti.


Locatie