Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complexul de vile BRIZA MARII


Descriere

COMPLEXUL DE VILE BRIZA MARII, situat la 100 metri de mare, este format din 10 vile amplasate intr-o zona linistita si plina de verdeata si va asteapta sa petreceti momente cat mai placute la preturi accesibile tuturor.
Complexul dispune de: restaurant, terasa, piscina cu bar, internet gratuit, casuta de valori gratuita, loc de joaca, parcare in limita locurilor disponibile.
Cazare se face la ora 18:00 si eliberarea camerei la ora 11:00.
MASA: restaurant Picollo - regim masa circuit inchis.
CONFORT: VILA B1, recent renovata, sunt disponibile 20 camere dintre care 2 camere de 3 locuri, 2 suite si matrimoniale (10 camere la parter si 10 camere la etaj), toate acestea fiind dotate cu TV, minibar, aer conditionat, baie proprie, balcon si acces internet.
DELUXE: VILELE C1. C2, C3 si C4, recent renovate si modernizate cu un design modern avand intrare individuale pentru fiecare camere si vedere spre parc.
In aceste vile sunt disponibile camere matrimoniale, twin de 3 locuri si 1 apartament, toate fiind dotate cu TV, minibar, aer conditionat, baie proprie, balcon si acces internet.
Facilitati copii (In camera cu 2 adulti):
- 0- 6.99 ani gratuit, fara pat suplimentar;
- 7- 13.99 ani, achita 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.