Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Este localizat pe falez[, la 50 m de plaja.
Descriere: Hotel Edmond pune la dispozitia turistilor 50 de camere duble si 10 apartamente, restaurant, bar, sala de conferinte, parcare, piscina.
Camerele sunt spatioase si amenejate conform clasificarii de 3 stele, cu aer conditionat, minibar, televizor, internet.
Turistii pot beneficia de peste 20 de tipuri de tratamente in Baza de Tratament Cosmos, pe care hotelurile Edmond si Cosmos o impart. Astfel, aici se pot face proceduri special concepute pentru afectiuni reumatice si de recuperare,
infrumusetare si relaxare sau sportivi.
Astfel, sunt disponibile urmatoarele proceduri: impachetari, masaj sau bai cu namol, reflexoterapie, electroterapie, terapie cu ultrasunet, magnetoterapie, laser terapie, unde scurte, criolipoliza, pressoterapie, cryo thermo, dus subacval, sauna cu ozon,
kinetoterapie, masaj, bai galvanice, parafina, test de osteoporoza, terapii oxigen cu ioni negativi, vacuum intermitent, shockwave, tecar etc.

Camere:
Camerele duble au 19 mp si vedere la piscina sau la mare. Sunt dotate cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, baie proprie, aer conditionat, balcon amenajat cu masa si scaune, televizor, minibar, internet Wi-fi.
Camera dubla superioara are 26 mp, este formata din 2 incaperi despartite printr-o arcada, si are in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila. Are aceleasi dotari ca si camera dubla, si vedere la mare sau la piscina.
Apartamentul standard are 50 mp si este format din living, dormitor si baie. Are pat matrimonial si o canapea extensibila si aceleasi dotari ca si camera dubla. Are balcon cu vedere la mare. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Apartamentele premium au 50 mp si sunt de doua tipuri: cu 2 dormitoare, living cu canapea extensibila si 2 bai sau cu un domitor, un living spatios cu pat matrimonial si o canapea extensibila si 2 fotolii. Au balcon cu vedere la mare si aceleasi dotari ca si camerele duble, 2 televizoare. Capacitate de cazare: 6 persoane.

Restaurant:
Restaurantul si terasa de la parterul hotelului ofer preparate din buctria romaneasc si international putand de asemnea s optati pentru buntti pescaresti din Marea Neagr.
- mic dejun, pranz, cina - meniu standard
- Mic dejun - 25 lei/persoana/zi
- Pranz - 35 lei/persoana/zi
- Cina - 30 lei/persoana/zi
- Pensiune completa - 90 lei/persoana/zi

Facilitati:
- Piscina exterioara.
- Parcare supravegheata, internet wi-fi, acces la piscina etc.
- Hotelul accepta animale de companie contra cost.

Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
- 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar;
- 2-17.99 ani achita 40lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar si masa integral

Locatie