Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Favorita


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Vila Favorita se afla amplasata intr-una dintre cele mai frumoase statiuni romanesti de la Marea Neagra, Eforie Sud. Este localizata intr-o zona linistita, la aproximativ 200 metri de malul marii.

Descriere: Vila Favorita ofera 42 de locuri de cazare. Fiecare camera are baie proprie c dus, aer conditionat, Tv cu canale prin cablu, pardoseala din gresie, frigider, fierbator electric , iar camerele sunt spatioase si amenajate cu bun gust.
Oaspetii beneficiaza acces la buctria comun, aflata in curtea propriettii, langa terasa acoperita. Unitatea pune la dispozitie si de o grdin cu un mic loc de joaca pentru copii si facilitati pentru barbeque.
Parcarea masinilor se poate face pe strada, in fata proprietatii.

Cazare: Vila ofera 42 de locuri de cazare in conditii de confort deosebit dupa cum urmeaza:
- 7 camere duble,
- 1 camera twin,
- 1 camera dubla cu canapea,
- 2 camere triple,
- 1 camera cu patru paturi,
- 1 suita,
- 1 apartament cu 2 camere,
- 1 apartament cu 3 camere,
Fiecare din aceste camere beneficiaza de baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, Tv cu canale prin cablu, frigider, fierbator electric, aer conditionat). Majoritatea camerelor beneficiaz si de Wifi gratuit, iar unele camere au balcon.

Camerele sunt dispuse in 2 corpuri de cladire, cel principal A si cel mic B , cele din al doilea corp avand intrare direct de afara.

Alte facilitati:

Oaspetii au la dispozitie 2 bucatarii. Exist o terasa acoperita, o grdin cu un mic loc de joaca pentru copii si un barbeque. La cateva minte minute de mers pe jos de Vila Favorita sunt disponibile unitati cu tratamente spa. In imediata vecinatate se gaseste un salon de infrumusetare.
Oaspetii pot beneficia la cerere de servicii de transfer contra cost si pot parca masinile pe strada, in fata proprietatii.