Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Pensiunea CRAI NOU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Crai Nou este amplasata in primul sat turistic romanesc - Sirnea, Fundata, cu o vedere superba catre muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Locatia este situata in mijlocul unui peisaj linistit, Castelul Bran se afla la doar 15 km departare, cetatea Rasnov la 29 km, iar Poiana Brasov la 39 km.

La fiecare etaj, oaspetii au acces la o bucatarie complet echipata si la o sala de mese cu vedere panoramica catre satul Sirnea si muntii inconjuratori.

La cerere se poate servi micul dejun din produse bio locale.

Pensiunea Crai Nou pune la dispozitia oaspetilor sai camere duble cu pat matrimonial si un apartament cu dormitor si living. Fiecare camera are baie proprie cu articole de toaleta gratuite, TV cu ecran plat si canale prin satelit, minibar, balcon si vedere la munte.

Pentru turistii doritori de o vacanta linistita indoor, pensiunea pune la dispozitie wireless gratuit in toata proprietatea si servicii de barbeque, iar pentru cei mai aventurosi harti cu traseele locale, drumetii si biciclete.
Oaspeii pot vizita satul romanesc nealterat - Fundata fiind singura zona din Romania atestata cu poluare 0% sau daca explorarea obiectivelor din zona pare mai atragatoare, Castelul Bran se afla la doar la 15 km departare, cetatea Rasnov la 29 km, iar Poiana Brasov la 39 km.

Accesul animalelor de companie nu este permis.