Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in centrul comercial al Galatiului, usor accesibil prin oricare din intrarile in municipiu, hotelul Galmondo este singurul hotel de 4 stele al orasului de la Dunare.



Renovat complet in toamna anului 2004, ospitalier si deosebit de confortabil, hotelul poate deveni locul dvs. preferat pentru intalniri de afaceri sau escale in drum spre Delta sau spre nordul Moldovei.


Hotelul dispune de 43 de camere - dintre care 6 apartamente - dispuse pe 2 nivele, toate modern mobilate si utilate cu TV cablu, priza Internet de mare viteza, telefon, seif, frigider, uscator de par, halate si papuci, o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri si una de training de 15 locuri, un business center dotat cu echipamente de telecomunicatie profesionale si acces permanent la Internet pe fibra optica, 2 restaurante, dintre care unul traditional romanesc si doua baruri, precum si un modern centru spa.