Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL IFA BEACH 3*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul IFA Beach 3* se bucura de o excelenta situare, chiar pe plaja, in Gran Canaria, langa plaja San Agustín, o plaja din nisip negru.
Localizare

Hotelul IFA Beach 3* se bucura de o excelenta situare, chiar pe plaja, in Gran Canaria, langa plaja San Agustín, o plaja din nisip negru, fara denivelari. Distanta intre hotel si aeroport este 25km, centrul orasului este la 1km, iar capitala insulei este situata la 40km departare de hotel. Hotelul este destinat doar adultilor.

Facilitati hotel

Serviciile asigurate de hotel sunt urmatoarele: receptie 24h, inchiriere seif, supraveghere pe timp de noapte, inchiriere minibar, serviciu medical, schimb vlutar, telefon, serviciu de bagaje, inchiriere masini, accepta carti de credit. Limbi vorbite: spaniola, germana, engleza, franceza, italiana. Zone comune: 1 restaurant-bufet, restaurant la piscina, Snack-Pool, Bar Hall, coafor, sala de conferinte, spalatorie, parcare privata. Se accepta animale de companie. Doua piscine cu jacuzzi, exterioare, cu suprafata intre 258 si 420m², gradina tropicala, jacuzzi. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Prima piscina (cea mica) este climatizata pe timp de iarna.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 200 camere duble, echipate cu 2 paturi, baie cu cada, masa, 2 scaune, balcon/terasa, seif, telefon linie directa, TV satelit, muzica, radio, un mic frigider (se inchiriaza).

Sport si divertisment

Sporturi in cadrul hotelului (gratis): ping-pong, billiard (se plateste), petanca, darts. Sporturi in zona (cu plata sau supliment): inchiriere de biciclete pentru excursii, scufundari, windsurfing (in Playa del Inglés sau Bahía feliz), golf (Club de Golf – Maspalomas), tenis. Animatie: de doua ori pe saptamana – in timpul zilei, show-uri.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor 1 restaurant si 2 baruri, care oferă preparate regionale și internaționale. Regimul de masa poate fi demipensiune sau All Inclusive.

Site Web

http://www.lopesan.com/en/hotel-ifa-beach_1f9.html