Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL IFA DUNAMAR 4*

   Gran Canaria Playa Del Ingles


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ifa Dunamar se află la 200 de metri de plaja din Playa del Inglés, în sudul insulei Gran Canaria. Înconjurat de grădini tropicale, oferă un complex cu piscine în aer liber şi un centru spa.
Localizare

Hotelul Ifa Dunamar se află la 200 de metri de plaja din Playa del Inglés, în sudul insulei Gran Canaria. Înconjurat de grădini tropicale, oferă un complex cu piscine în aer liber şi un centru spa. Hotelul este la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial plin de viaţă Yumbo. Dunele din Maspalomas se află la 20 de minute de mers pe jos de hotel, iar terenul de golf din Maspalomas este la 2 km.

Facilitati hotel

Hotelul este confortabil si dispune de: 188 de camere, receptie 24h, terasa si gradina, restaurante si baruri, piano bar, parcare, lift, Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit, camera de bagaje, serviciu babysitting/servicii pentru copii, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, 2 piscine.

Facilitati camere

Situat într-o clădire modernă în formă de piramidă, hotelul Dunamar oferă camere cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Puteţi închiria un minibar şi un seif, iar cele mai multe camere au balcon privat.

Drinks & Food

Restaurantul hotelului oferă preparate din bucătăria regională şi internaţională şi există 2 snack baruri lângă piscină. Barul cu pian de la etajul 7 are vedere spectaculoasă la Oceanul Atlantic, iar barul de la etajul 6 oferă spectacole seara.

Facilitati copii

Copiilor le sta la dispozitie piscina exterioara.

SPA & Welness

Centrul spa al hotelului include o saună, o cadă cu hidromasaj, o baie turcească şi o sală de sport. Acestea sunt disponibile gratuit pentru oaspeţi. Aveţi la dispoziţie masaje şi tratamente de înfrumuseţare la un cost suplimentar.

Site Web

http://www.lopesan.com/es/hotel-ifa-dunamar_1f7.html