Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL IFA FARO 4*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ifa Faro 4* este situat langa plaja si farul din Maspalomas care ii da si numele, la o distanta de 35 de km fata de aeroport si la 6 km de plaja Playa del Ingles. Datorită locaţiei imbatabile a hotelului, acesta oferă vederi spectaculoase catre dunele de nisip şi catre ocean. Acest hotel de 4 stele plus, renovat în 2005 şi 2006, este inundat de lumină naturală şi are un interior şi un decor funcţional şi urban. Hotelul este destinat adultilor.
Localizare

Hotelul Ifa Faro 4* este situat langa plaja si farul din Maspalomas care ii da si numele, la o distanta de 35 de km fata de aeroport si la 6 km de plaja Playa del Ingles.

Facilitati hotel

Hotelul este confortabil si modern si dispune de 1restaurant principal in sistem bufet deschis, 2 baruri,1 cafenea, 1 sala de conferinte pentru maxim 100 persoane, receptie 24h, umbrele, prosoape si sezlonguri (gratuit), coafor, rampa de acces pana la piscina pentru persoane cu dezabilitati, internet si Wi-Fi (contra cost), cateva magazine, parcare privata, rent a car, schimb valutar, 1 piscina exterioara cu vedere la ocean (incalzita in iarna), jacuzzi, zona pentru nudisti, spectacole in diverse limbi de circulatie internationala, dansuri cu muzica live, gimnastica, masaj si tratamente (contra cost).

Facilitati camere

Hotelul dispune de 188 de camere. Camerele standard sunt echipate cu baie cu cada si/sau dus, uscator de par, halat de baie, sofa, mocheta, aer conditionat, TV satelit flat screen, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), room service, terasa cu vedere frontala sau laterala la mare.Camerele standard sunt echipate cu baie cu cada si/sau dus, uscator de par, halat de baie, sofa, mocheta, aer conditionat, TV satelit flat screen, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), room service, terasa cu vedere frontala sau laterala la mare.

Sport si divertisment

Hotelul pune la dispozitia turistilor piscine (dintre care 1 climatizate), jacuzzi, , minigolf, sala de fitness, tenis de masa, darts, solarium, surf, scufundari, echitatie, golf, ski nautic.

Drinks & Food

Hotelul este bine cunoscut pentru bucătăria sa excelentă: atât în restaurantul principal cât şi în restaurantul à la carte, veţi găsi un nivel ridicat de calitate şi servicii.

Site Web

http://www.lopesan.com/en/hotel-ifa-faro_1f1.html